Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


O χώρος αυτός είναι ένας ελεύθερος χώρος έκφρασης των ομολογιούχων σχετικά με τις ανησυχίες μας και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε προσπαθώντας να βρούμε το δίκιο μας! Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και έτσι θα παραμείνουν. Εκτός απο υβριστικά και χυδαία σχόλια, τα οποία θα διαγράφονται αμέσως, όλα τα άλλα θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό και κατανόηση. Είναι σημαντικό να μιλάμε με ανοικτά χαρτιά χωρίς δικηγορους!

Βεβαίως οι δικηγόροι είναι ευπρόσδεκτοι να γράψουν τις απόψεις τους και θα χαρούμε ιδιαίτερα να τις ακούσουμε. Αλλά η ιστοσελίδα είναι φτιαγμένη από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων και όχι από δικηγόρους!

Το forum αυτό είναι ελεύθερο και εδώ μπορούν να μιλήσουν όλοι με όλους!


kat.dermon
#3268 | 04-12-2021 20:26
kat.dermon
Βεβαια μολις διαβασα αποφαση που συζητηθηκε 5-2-2018 εβγαλε αποφαση το Α1 τμημα τωρα τον Ιουνιο του 2021 !
Απιστευτο κι ομως αληθινο !
Guest
#3269 | 04-12-2021 20:39
Guest
Ακόμα και επιβολή κυρώσεων θέτει στο τραπέζι η πρόεδρος του Aρείου Πάγου, για δικαστές όλων των βαθμίδων που καθυστερούν υπερβολικά στην έκδοση αποφάσεων. Η νέα προεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Μαρία Γεωργίου, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση στοιχείων και μάλιστα επώνυμων σχετικά με δικαστικούς λειτουργούς που καθυστερούν την έκδοση αποφάσεων, παρά την πρόσφατη άρνησή της στο αίτημα της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για παροχή στοιχείων σχετικά με τις καθυστερήσεις, που πυροδότησε την αντίδραση του δικηγορικού κλάδου.
Η έκθεση

Αλλωστε στην τελευταία έκθεση της Κομισιόν γίνεται, εκ νέου, εκτενής αναφορά στο πρόβλημα της καθυστέρησης στη Δικαιοσύνη : "Προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες απονομής της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης, γεγονός που επιβάλλεται όχι μόνον για τους λόγους που αναφέρω στο μήνυμα, αλλά όπως διαπίστωσα αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, χάριν του κύρους της χώρας μας ως προς τον σημαντικό αυτό τομέα έναντι των λοιπών κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σας ζητώ, θεωρώντας δεδομένη την κατανόηση σας, το ταχύτερο δυνατόν, με σχετικό έγγραφο σας, να μου γνωστοποιήσετε: Τα ονοματεπώνυμα των συναδέλφων Ειρηνοδικών, Παρέδρων, Πρωτοδικών, Προέδρων Πρωτοδικών και Εφετών, που υπηρετούν στην περιφέρειά σας, οι οποίοι καθυστερούν να δημοσιεύσουν αποφάσεις και να συντάξουν σκεπτικά" αναφέρει, απευθυνόμενη προς τους προέδρους Εφετών.
Τα χρονικά όρια των καθυστερήσεων

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου θέτει και συγκεκριμένα χρονικά όρια πέραν των οποίων, θα πρέπει να της δοθούν στοιχεία για τις εξεταζόμενες υποθέσεις. "Συγκεκριμένα, καθόσον αφορά αποφάσεις επί υποθέσεων τακτικής διαδικασίας πέραν των οκτώ μηνών, επί υποθέσεων λοιπών διαδικασιών πέραν των έξι μηνών, επί ασφαλιστικών μέτρων πέραν των τεσσάρων μηνών και σύνταξη σκεπτικών πέραν των τεσσάρων μηνών" τονίζει η κυρία Γεωργίου.

Και απευθυνόμενη στην ίδια επιστολή προς το σύνολο των δικαστών, σημειώνει για τα σχετικά χρονικά όρια: "Αγαπητοί συνάδελφοι, που ενδεχομένως σας αφορούν οι ως άνω πληροφορίες, που ζητώ από τον προϊστάμενο σας. Κατ’ αρχήν προσδιόρισα τα ως άνω χρονικά διαστήματα με βάση το γεγονός, πως λόγω της πανδημίας, τα τελευταία δύο δικαστικά έτη τα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια υπολειτουργούσαν με άμεση συνέπεια τον μειωμένο αριθμό το μεν χρέωσης πολιτικών υποθέσεων το δε εκδίκασης των ποινικών". Πρόεδρος ΑΠ-Ζητεί στοιχεία για τους δικαστές που καθυστερούν υποθέσεις

Ενδεικτικά είναι και τα όσα είχε αναφέρει ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Δημήτρης Βερβεσός, υποβάλλοντας το σχετικό αίτημα για την παροχή στοιχείων από τον Άρειο Πάγο. "Το πρόβλημα των καθυστερήσεων στην απονομή της Δικαιοσύνης είναι υπαρκτό εδώ και χρόνια, καθώς ήδη το 2015 εκκρεμούσαν περίπου 800.000 υποθέσεις, ενώ η χώρα από το 1997 μέχρι σήμερα έχει καταδικαστεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για περισσότερες από 360 υποθέσεις υπερβολικών καθυστερήσεων" .
Κυρώσεις

Ανοικτό αφήνει ξεκάθαρα η πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου το ενδεχόμενο επιβολής των προβλεπόμενων κυρώσεων για όσους καθυστερούν την εκδίκαση υποθέσεων, διευκρινίζοντας πάντως πως θα ληφθούν υπόψη συγκεκριμένα κριτήρια για κάθε περίπτωση δικαστικού λειτουργού.

"Σας διαβεβαιώνω πως η περίπτωση του καθενός και της κάθε μιας από εσάς θ’ αξιολογηθεί για την ανάγκη ή μη εφαρμογής των σχετικών διατάξεων του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών από τον αρμόδιο, ανάλογα με το βαθμό σας, προβλεπόμενο από τις ως άνω διατάξεις δικαστικό λειτουργό, αφού ληφθούν υπόψη: 1) Όλα τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας ως δικαστικών λειτουργών. 2) Οι ιδιαιτερότητες από κάθε άποψη της κάθε υπόθεσης, που αφορά η καθυστέρηση. 3) Οι τυχόν επιπλέον του δικαιοδοτικού σας έργου, υπηρεσιακές υποχρεώσεις σας και 4) η πορεία σας ως δικαστικοί λειτουργοί της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης, από τον διορισμό σας μέχρι σήμερα" υπογραμμίζει η κυρία Γεωργίου.

"Σκοπός της αποστολής του εγγράφου αυτού στα μέσα του ελληνικού καλοκαιριού είναι και η παρότρυνση για αξιοποίηση εκ μέρους σας του χρονικού διαστήματος που απομένει μέχρι την έναρξη του νέου δικαστικού έτους" προσθέτει.
kat.dermon
#3270 | 13-12-2021 08:34
kat.dermon
καλημερα σε ολους στους συμπασχοντες !
Θελω να ευχηθω καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου, σημερα 13-12-21 στην συζητηση στον Αρειο Παγο
υποθεση συνομολογιουχου μας απο την Κρητη για τα ΜΑΕΚ .
Η υποθεση αυτη εχει ξεκινησει με αποφαση ασφαλιστικων μετρων που εκδοθηκε το 2013 !!!! στο Μονομελες Πρωτοδικειο Ηρακλειου υπερ του εξαπατηθεντος καταθεση ! Αποφαση που δεν την σεβαστηκε η τραπεζα Κυπρου !
Εκτοτε ενας ατελειωτος δικαστικος αγωνας που συνεχιζεται μεχρι σημερα.
Καλη επιτυχια εως την τελικη δικαιωση Γιωργο !
Κατερινα Δερμον
Guest
#3271 | 13-12-2021 15:30
Guest
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ .ΤΙ ΤΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ;
kat.dermon
#3272 | 14-12-2021 16:27
kat.dermon
Ειναι το Α2 τμημα !!!
Guest
#3273 | 14-12-2021 21:52
Guest
Νά υπενθυμίσουμε ότι κέρδισε καί πρωτόδικα καί στό εφετείο!
Guest
#3274 | 14-12-2021 21:54
Guest
Η πιό σημαντική απόφαση είναι αυτή τού Α1 από τό 2019.
Guest
#3275 | 14-12-2021 22:25
Guest
ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΙΣΑΙ ; ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ;
ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ Ε ;
john364
#3276 | 20-12-2021 16:11
john364
Καλά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά το 2022 εύχομαι σε όλους μας υγεία, καί ελπίδα ότι τό 2022 θα μας δικαιώσει οριστικά ο Άρειος πάγος στην μεγάλητερη απάτη που έγινε εισ βάρος μας, επίσης εύχομαι και στον Ντίνο μας, στην κύρια Κατερίνα μας, καλά ξεμπερδεματα πρωτόδικα, καί σέ όλους όσους περιμένουν αποφάσεις, καλή επιτυχία και χρόνια πολλά.
kat.dermon
#3277 | 20-12-2021 21:34
kat.dermon
Γιαννη ευχαριστουμε πολυ για τις ομορφες ευχες σου !
Ευχομαι καλες γιορτες σε ολους με υγεια και μακαρι ο Αρειος Παγος να επισφραγισει την δικαιωση των 46 Εφετειων της Χωρας και να τελειωσει αισια ο μακροχρονιος αυτος δικαστικος αγωνας μας εναντια στην κοροιδια και στην απατη της τραπεζας Κυπρου.
Guest
#3278 | 23-12-2021 09:11
Guest
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ .ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
NTINOS
#3279 | 25-12-2021 22:38
NTINOS
XRONIA POLLA SE OLOYS SAS KAI EIDIKOTERA STHN KYRIA KATERINA MAS...XRONIA THS POLLA..KALA XRISTOUGENNA NAXEI..KAI KALA APOTELESMATA STO DIKASTHRIO THS POU SHMERA PLEON THEORO OTI SIGOURA THA TAXEI !!!
Guest
#3280 | 02-01-2022 11:33
Guest
Καλή χρονιά σέ όλους τού forum που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τί σημαίνουν ΤΡΑΠΕΖΕΣ!
Υγεία πάνω απ' όλα.
kat.dermon
#3281 | 31-01-2022 08:26
kat.dermon
καλημερα σε ολους τους συνοδοιπορους συμπασχοντες.
Καλη χρονια να εχουμε. Ας ειναι αυτη η χρονια , το 2022 η τελευταια που συζηταμε για την δικαιωση !
Ευχομαι και ελπιζω να ολοκληρωθει η πολυποθητη Δικαιωση με επισφραγισμα αποφασεις του Αρειου Παγου.
Καλη επιτυχια σημερα στην συζητηση υποθεσης στον Αρειο Παγο στο Α2 τμημα του δικηγορικου γραφειου Μιχαλη Μαρκουλακου.
Κατερινα Δερμον
zikalog
#3282 | 01-02-2022 08:12
zikalog
Καλημέρα Κατερίνα καλή δύναμη!! Καλή χρονία και καλό μήνα σε όλους με δύναμη και υγεία και σίγουρα αισιοδοξία. Ελπίζουμ,ε και πιστεύουμε οτι οδηγούμαστε στο τέρμα , στην δικαίωση μας . Είμαστε κοντά!!
SPIROS BEKARIS
#3283 | 01-02-2022 18:38
SPIROS BEKARIS
Με όλον τον σεβασμό σε όσα υποφέρατε και απωλέσατε, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, αν μου επιτρέπεται :
όλοι εσείς υπογράψατε μια πρώτη σύμβαση σύμφωνα με την οποία αγοράαατε το 2009 ΜΑΚ (Μετατρέψιμα Αξιόγραφα Κεφαλαίου) στην συνέχεια το 2011 υπογράψατε μια δεύτερη σύμβαση και μετατρέψατε τα ΜΑΚ σε ΜΑΕΚ και μετά στις αρχές του 2012 υπογράψατε μια τρίτη σύμβαση σύμφωνα με την οποία συμμετείχατε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας Κύπρου και αντί για χρήματα συνεισφέρατε τα ΜΑΕΚ τα οποία κατά τους όρους της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου μετατρέπονταν σε ΥΜΟ (Υποχρεωτικώς Μετατρέψιμα Ομόλογα) τα οποία μετατρέπονταν αυτοδικαίως σε οκτώ (8) εργάσιμες ημέρες σε μετοχές.
Με δεδομένο ότι όλα αυτά ήταν σε γνώση σας και τούτο αποδεικνύεται, ευχερώς, ας μου πεί κάποιος που είναι η απάτη ; διότι είμαι δικηγόρος και ασχολούμαι με την υπόθεση και ίσως να μπορούσε να με βοηθήσει .....
Guest
#3284 | 01-02-2022 19:26
Guest
ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΟ SITE ? ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ? ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ . ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΙΚΗΗΟΡΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΕΜΕΣΟ ΑΛΛΑ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ΕΤΣΙ ? ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ? ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ?
Guest
#3285 | 01-02-2022 19:28
Guest
ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ #3283
#3286 | 01-02-2022 20:10
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ #3283
Ας μην εκνευριζόμαστε, μπορεί πράγματι να μην ξέρει ο ανωτέρω κύριος.

Εν τοιαύτη περιπτώσει, είναι σκοπιμότατο να διαβάσει στο "νομικό πλαίσιο" σειρά αποφάσεων που έχουν αναρτηθεί σχετικά.

ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΕΦΕΤΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Δεν είναι, δηλαδή, τόσο απλά τα πράγματα για το αν πρόκειται γι' απάτη ή όχι.
Τα δικαστήρια κατά κανόνα έχουν δεχθεί ότι είναι.
Και εμείς, που ήμασταν άσχετοι με τα χρηματοοικονομικά και εμπιστευτήκαμε την κυπριακή τράπεζα και χάσαμε τις περιουσίες μας, ως απάτη βέβαια το βιώσαμε - άσχετα με ότι όψιμα υποστήριξε η τράπεζα.

Σε άλλες υποθέσεις, πολύ λιγότερο καραμπινάτες από τα ΜΑΕΚ (βλ. ομόλογα ASPIS), τα δικαστήρια δέχονται ότι οι πελάτες των τραπεζών στους οποίους αυτά διατέθηκαν εξαπατήθηκαν (βλ. πχ ΑΠ 459/2021 που έχει αναρτηθεί στο "νομικό πλαίσιο"). Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτό δεν γίνεται κατά μείζονα λόγο εύκολα κατανοητό στην περίπτωση των -τοξικότατων από κάθε άποψη- ΜΑΕΚ, που μας διέθεσε η ίδια η εκδούσα τράπεζα Κύπρου (επιστρατεύοντας κάθε μέσο), η οποία μάλιστα κατ' ουσίαν πτώχευσε ένα χρόνο αργότερα. Και μας έφαγε, βέβαια, τα λεφτά (δεν πήγαν αλλού -πχ στην Κυπριακή Δημοκρατία-, η ίδια ακόμα τα έχει).

ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.
ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΗΣΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
GUEST
#3287 | 01-02-2022 20:25
GUEST
ΠΡΟΣ: ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΆΓΝΩΣΤΩΝ ΕΝΤΟΛΈΩΝ.

Αξιότιμοι κύριοι.

ΟΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΠΑΓΚΟΙΝΩΣ ΓΝΩΣΤΌ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΆ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΊΑ ΝΟΜΟΛΟΓΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΏΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΊΩΝ, Η ΠΑΡΑΣΧΕΘΕΊΣΑ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ΤΩΝ (περισσοτέρων) ΙΔΙΩΤΏΝ ΠΕΛΑΤΏΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΑΠΟ (μη πιστοποιημένους) ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ, ΉΤΑΝ ΕΛΛΙΠΗΣ , ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΉ.
ΑΥΤΌ ΆΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΊ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ.
ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΤΑΡΤΊΣΤΗΚΕ Η ΠΛΕΙΟΝΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΊΦΗΜΩΝ - ΜΟΝΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ -ΔΉΘΕΝ -ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ, ΤΗΝ ΕΠΊΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΎΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΛΆΜΒΑΝΑΝ ΑΠΛΟΙ, ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ .
ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ -ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΈΤΡΕΧΕ Η ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ, ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ!!!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ! ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΡΕΧΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2008-9, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΚΑΤΆΛΗΠΤΑ ΕΝ. ΔΕΛΤΙΑ , ΚΑΝΈΝΑ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ, ΑΠΟΛΥΤΉ ΣΙΓΗ!
ΜΑ ΟΙ ΑΝΩΤΈΡΩ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΊ ΚΎΡΙΟΙ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΈΓΓΡΑΦΑ.
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΆ ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΆΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΆΜΕ ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΒΛΈΠΟΥΜΕ Ή ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΊΔΙ.
ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΏΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΈΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ- ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
ΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΒΙΆΖΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΆ ΙΔΡΎΜΑΤΆ ΥΠΟΧΡΕΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΏΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΩΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΤΟΥΣ ΛΌΓΩ ΤΩΝ ΠΡΆΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΉΨΕΩΝ ΤΟΥΣ!
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΈΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΜΕΤΆΚΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ.

ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ.
ΚΟΛΟΚΟΤΑΣ
#3288 | 01-02-2022 21:51
ΚΟΛΟΚΟΤΑΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤHN ANΑΡΤΗΣΗ NR 3223 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ ΣΠ.ΜΠΕΚΙΑΡΗ...ΚΥΡΙΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ?? ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ !! ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΟΤΕ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ...ΑΥΤΑΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡ.ΠΑΓΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ._
Guest
#3289 | 01-02-2022 21:52
Guest
Για τόν Κο Σπύρο Μπεκάρη.
Οι 2 αμετάκλητες αποφάσεις του ΑΠ αφορούν 32 άτομα,τα οποία παραπλανήθηκαν σύμφωνα με τον ΑΠ.
Η νέα υπόθεση του Κου Μαρκουλάκου αφορά περί τα 35 άτομα . Κάντε 8 μήνες υπομονή για να κατανοήσετε την απάτη 70 ατόμων σέ όλη την την επικράτεια από την τράπεζα Κύπρου. Κάποιος που πνίγεται τραβάει όποιον βρεί από τα μαλλιά για να σωθεί. Έτσι έγινε και μέ αυτούς...
Η υπόθεση έχει ήδη νομολογιακή αξία!!! Είναι νόμος τού κράτους.
ΚΟΛΟΚΟΤΑΣ
#3290 | 01-02-2022 21:52
ΚΟΛΟΚΟΤΑΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤHN ANΑΡΤΗΣΗ NR 3223 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ ΣΠ.ΜΠΕΚΙΑΡΗ...ΚΥΡΙΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ?? ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ !! ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΟΤΕ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ...ΑΥΤΑΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡ.ΠΑΓΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ._kp
Guest
#3291 | 02-02-2022 12:37
Guest
ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΚΑΡΗ . ΑΛΛΑ Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ .
Guest
#3292 | 09-02-2022 07:59
Guest
Προς Μπεκιαρη. Παίξατε άσχημο παιχνίδι και το πληρώνεται με 9% τόκο το χρόνο
Κρίμα κρίμα που κέρδισα νωρίς και έχασα τόκους από τους απατεώνες
Κάτι ξέρει η Κατερίνα που δε δίκαζε την υπόθεση της , μπράβο για το ρίσκο που πήρε
Guest
#3293 | 09-02-2022 09:06
Guest
Καλησπερα σε ολους
Θα ηθελα να βαλω τα πραγματα στη θεση τους με γεγονοτα ! Κατεθεσα ομαδικη αγωγη στο Μονομελες Πρωτοδικειο τον Ιουλιο του 2013 ! Το οτι δεν εκδικαστηκε ακομα η δικη μου υποθεση ηταν αποτελεσμα μιας ατελειωτης σειρας απο συγκυριες και γεγονοτα και οχι μια συνειδητη επιλογη καθυστερησης .
Εξαλλου ποτε δεν θα ρισκαρα την υποθεση μου ενεργωντας με υστεροβουλια .Καθε καθυστερηση μπορει να ειναι εις βαρος μας αν η τραπεζα Κυπρου σταματησει να ειναι "αξιοχρεη" . Το γεγονος οτι η υποθεση η δικη μας πχ που καταθεσαμε νωρις επρεπε να συζητηθει στο Πολυμελες Πρωτοδικειο κι οχι στο Μονομελες συνεβαλλε σαν γεγονος στην τεραστια καθυστερηση
Κατερινα Δερμον
Guest
#3294 | 11-02-2022 18:03
Guest
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Π. ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
guest
#3295 | 12-02-2022 17:46
guest
μπαίνεις και τρολαρεις*, μιλάς και για πανικό ...χαχα

*Στη γλώσσα του Διαδικτύου η λέξη τρολ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, mailing list, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες.
guest
#3296 | 12-02-2022 18:22
guest
Και κάτι άλλο ...να κοιτάξεις και την ορθογραφία σου χα χα!
Guest
#3297 | 12-02-2022 22:40
Guest
ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΡΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ (!!)----ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ
ΕΣΥ Ο #3297 ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ
ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ.
ΕΣΥ Ο #3297 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
ΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ..ΜΠΕΚΑΡΗΣ .ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΙΑ
ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ
ΑΝΤ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ
Guest
#3298 | 12-02-2022 22:40
Guest
ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΡΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ (!!)----ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ
ΕΣΥ Ο #3297 ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ
ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ.
ΕΣΥ Ο #3297 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
ΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ..ΜΠΕΚΑΡΗΣ .ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΙΑ
ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ
ΑΝΤ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ
Guest
#3299 | 13-02-2022 18:43
Guest
Εσύ #3298, μήπως εννοείς τον #3295 ως εγκάθετο και όχι τον #3296-#3297 ?
Guest
#3300 | 13-02-2022 19:14
Guest
Ε ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ 3295
Guest
#3301 | 24-02-2022 08:25
Guest
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ! ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΔΕΞΙΑ ΑΝ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ !
Guest
#3302 | 25-02-2022 15:44
Guest
Αγαπητέ 3302 λίγο μάς ενδιαφέρουν αυτά που γράφεις...
Το site δημιουργήθηκε για τις κλεψιές της τράπεζας Κύπρου είς βάρος μας,μιας καί ήξερε ότι βουλιάζει!
Τίς πολιτικές σου γνώμες για Σύριζα και Κούλη αλλού... σε άλλα site.
ΠΧ η τράπεζα Κύπρου θα είχε διαφορετική άποψη από εσένα.
Guest
#3303 | 08-03-2022 17:51
Guest
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !
Guest
#3304 | 09-03-2022 16:10
Guest
ΠΟΣΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΙΣΑΙ ;
Guest
#3305 | 09-03-2022 16:13
Guest
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ . ΚΛΠ
Guest
#3306 | 11-03-2022 09:18
Guest
ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ;
john364
#3307 | 14-03-2022 20:34
john364
Καμπάνα» από την ΕΚΤ στην Τράπεζα Κύπρου για «υψηλού βαθμού ανάρμοστη συμπεριφορά
Guest
#3308 | 15-03-2022 16:20
Guest
Πότε; Παρακαλώ ανεβάστε το λινκ, ευχαριστώ.
kat.dermon
#3309 | 15-03-2022 19:47
kat.dermon
ανεβηκε το αρθρο !!
kat.dermon
#3310 | 15-03-2022 20:06
kat.dermon
καλησπερα σε ολους τους ομοιοπαθουντες .
Θα ηθελα να παρακαλεσω για ακομα μια φορα να ειμαστε λογικοι και συγκρατημενοι σε οσα γραφουμε εδω στο φορουμ.
Οποτε ξεκαθαριζω : μετοχες , πολιτικη και υβρεις δεν εχουν θεση εδω μεσα !
Και τα τρια για ευνοητους λογους.
Αναγκαστηκαμε να διαγραψουμε ξανα πολλα σχολια που αναφερονται προσχηματικα ειτε σε "δηθεν" "τζογαδορους"
ειτε σε πολιτικα κομματα .
Εμεις εδω μεσα ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ και ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
Υπαρχουν πολλες ιστοσελιδες που εξειδικευονται σε μετοχες και αλλες που ασχολουνται με την πολιτικη .
Εμεις εδω ειμαστε προσηλωμενοι στον στοχο μας που ειναι μονο ο εξης ενας : ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ .
Ευχαριστω για την κατανοηση σας .
Κατερινα Δερμον
Guest
#3311 | 17-03-2022 23:22
Guest
Αν στο χείριστο σενάριο ,που το απεύχομαι , χάσει κάποια-ος ΑΠ ενώ έχει πάρει τα χρήματα του πίσω με απόφαση εφετείου ,δεν έχει παρά μόνο μια σύνταξη και ένα αυτοκίνητο , η τράπεζα μπορεί να του κατασχέσει τη σύνταξη η το αυτοκίνητο ? Το ακατάσχετο στη σύνταξη μέχρι πιο ποσό είναι ? ισχύει το ακατάσχετο σε αξιώσεις τραπεζών ? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας
Guest
#3312 | 18-03-2022 14:35
Guest
Ισχυει, νομιζω ειναι μεχρι 1000 ευρω τον μηνα ακατασχετα. Τα λοιπα ναι, μπορουν να τα παρουν (πρωτη κατοικια ομως οχι)
Guest
#3313 | 18-03-2022 14:49
Guest
Επ’ αυτού, ο νόμος, πάλι στο άρθρο 982 ΚΠολΔ είναι σαφής, προβλέποντας ότι η εξαίρεση του μισθού ή της σύνταξης από την κατάσχεση ισχύει και όταν η καταβολή του ποσού γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του οφειλέτη σε πιστωτικό ίδρυμα μόνο στην έκταση που ο λογαριασμός παρουσιάζει υπόλοιπο που δεν υπερβαίνει, κατά το χρονικό διάστημα από την επιβολή της κατάσχεσης έως την επόμενη ημέρα της καταβολής το ποσό της εξαιρούμενης από την κατάσχεση απαίτησης.

Δηλαδή, πρακτικά, καταρχήν κατάσχεση επί του μισθού ή της σύνταξης δεν μπορεί να γίνει με δέσμευση του ποσού «στην πηγή του», προτού δηλαδή καταβληθεί στον δικαιούχο (οφειλέτη). Ωστόσο, ο μισθός ή η σύνταξη, και αν ακόμα κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό, είναι ακατάσχετα μέχρι την επόμενη ημέρα της καταθέσεως και για το ύψος στο οποίο (ο μισθός ή η σύνταξη) ανέρχονται. Δεν εξαιρείται της κατάσχεσης το ποσό που υπερβαίνει έναν μηνιαίο μισθό ή μία σύνταξη του οφειλέτη. Επίσης, δεν εξαιρείται της κατάσχεσης αν το καταβληθέν ποσό παραμείνει στον τραπεζικό λογαριασμό πέραν της επομένης ημέρας από εκείνη που καταβάλλεται.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο μισθός ή η σύνταξη δεν μπορεί να δεσμεύεται ή να κατάσχεται αμέσως μόλις καταβληθεί. Πρέπει το αναλογούν ποσό να παραμείνει εντός του λογαριασμού πέραν της επομένης της ημέρας καταβολής για να είναι δυνατή η κατάσχεσή του.

Αυτό είναι εύλογο με δεδομένο ότι η εξαίρεσή των μισθών ή των συντάξεων από την κατάσχεση προβλέπεται για να εξασφαλίσει στον δικαιούχο τους αναγκαίους πόρους για την επιβίωσή του και την κάλυψη των στοιχειωδών βιοποριστικών του αναγκών, οι οποίες προέχουν της εξυπηρέτησης οποιασδήποτε οφειλής προς τρίτους (τη εξαιρέσει των υποχρεώσεων για διατροφή, με τους όρους που προαναφέρθηκαν). Αν όμως το ποσό του μισθού ή της σύνταξης που καταβλήθηκε παραμείνει μέσα στο λογαριασμό, τότε, κατά κάποιο τρόπο, απεμπολεί το χαρακτήρα του «ζωτικού», καθώς υποδηλώνει ότι ο δικαιούχος/οφειλέτης μπορεί να αντεπεξέλθει στις βιοτικές του ανάγκες και χωρίς να κάνει χρήση του ποσού αυτού, άρα ο δανειστής του μπορεί να προβεί σε κατάσχεση, παρόλο που πολλοί μισθωτοί ή συνταξιούχοι συνηθίζουν να αφήνουν το μισθό ή τη σύνταξή τους αντίστοιχα στον τραπεζικό λογαριασμό και να προβαίνουν σε πολλές, σχεδόν καθημερινές αναλήψεις μικρών ποσών μέσα στο μήνα. Άρα, για να μην μπορεί να γίνει κατάσχεση, πρέπει το ποσό του μισθού ή της σύνταξης που καταβάλλεται να αναλαμβάνεται από το δικαιούχο πριν την επόμενη ημέρα της καταβολής αυτού με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Guest
#3314 | 18-03-2022 14:51
Guest
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ : ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΗΨΗ
john364
#3315 | 18-03-2022 17:49
john364
Με λίγα λόγια εδώ θά γραφησ μόνο για την απάτη της τράπεζας προς τους τότε πελάτες πού τους εξαπάτησε,με τα μΧ,Μακ,Μαεκ, δίνοντας επιτόκιο τυρί 6/100 ετήσιος καί τούς έκλεψε τοις αποταμιεύσεις τους.ενταξυ, διαφορετικά μην γραφησ τίποτα εδώ μέσα.
Guest
#3316 | 18-03-2022 18:31
Guest
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ..
Σ.Σ
#3317 | 19-03-2022 02:26
Σ.Σ
Σας ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σας

Κύριε τζον364 ( ταφ μικρό ) σας συνιστώ να μάθετε ορθογραφία ,να μιλάτε στο πληθυντικό και να είστε ευγενικός

Με εκτίμηση
Σ.Σ
stelios1942
#3318 | 21-03-2022 21:33
stelios1942
114/2022 . Μια προσφατη αποφαση του πρωτου τμηματος του Α.Π. με δικηγορο τον Μαρκουλακη . Εχει μεγαλη σχεση με την υποθεση μας. Λετε να αλλαξε γραμμη το πρωτο τμημα ;
Guest
#3319 | 21-03-2022 21:42
Guest
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ !
john364
#3320 | 21-03-2022 22:06
john364
http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomologia/AP%20114.2022.htm . Όποιος θέλει μπορεί να την διαβάσει αντιγράφοντας αυτό το λινκ. Πολύ ωραία απόφαση.
Guest
#3321 | 22-03-2022 12:25
Guest
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ
Guest
#3322 | 23-03-2022 14:54
Guest
Τελευταίως αρκετά είναι τα καλά νέα. Οι καλές αποφάσεις για παθόντες των ομολόγων της ASPIS, που ήταν πολύ λιγότερο τοξικά από τα ΜΑΕΚ, ανοίγουν το δρόμο και για τα ΜΑΕΚ.
stelios1942
#3323 | 17-04-2022 10:36
stelios1942
Ακομη μια θετικη αποφαση (354/2022)του Α2 τμηματος του Α.Π. Αφορα ομολογα ατελευτητης διαρκειας σαν τα ΜΑΕΚ.
Guest
#3324 | 17-04-2022 19:28
Guest
Ποιας τράπεζας ήταν αυτά τα ομόλογα;
Guest
#3325 | 17-04-2022 20:08
Guest
Ομίλου ΑΣΠΙΣ
Guest
#3326 | 17-04-2022 21:47
Guest
Ευχαριστώ!
Guest
#3327 | 17-04-2022 21:49
Guest
Από πού θά πάρουν την αποζημίωση τους οι πρώην κάτοχοι τών ομολόγων τού ομίλου ΑΣΠΙΣ;;;;;
Guest
#3328 | 18-04-2022 11:42
Guest
Τους τα διέθεσαν συστημικές τράπεζες (Αlpha, Πειραιώς κλπ), οπότε από αυτές
Guest
#3329 | 21-04-2022 18:19
Guest
Καλό Πάσχα,καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους τους εξαπατηθέντες από την τράπεζα Κύπρου.
Μεγαλύτερη προσοχή στους απατεώνες στο υπόλοιπο της ζωής μας και από τήν πλευρά των παιδιών μας . Ενημέρωση συνεχής και επαγρύπνηση.
Guest
#3330 | 21-04-2022 18:57
Guest
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
Kpapatrian
#3331 | 07-05-2022 19:46
Kpapatrian
Με τον Άρειο Πάγο τι γίνεται ; Περιμένουμε κάποια άλλη απόφαση ;
Guest
#3332 | 09-05-2022 17:41
Guest
Ποιες υποθέσεις περιμένουν αποτελέσματα από τον Άρειο Πάγο ;
Με πόσους ομοιοπαθείς η κάθε υπόθεση ;
Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει ακριβώς ;
Guest
#3333 | 09-05-2022 18:04
Guest
Η Κατερίνα μήπως;;
stelios1942
#3334 | 10-05-2022 13:29
stelios1942
Αλλη μια θετικη αποφαση (354/2022) του Α2 τμηματος του Α.Π. που αφορα perpetual bonds , οπως τα ΜΑΕΚ.
Guest
#3335 | 10-05-2022 13:46
Guest
ΜΠΡΑΒΟ !! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Guest
#3336 | 10-05-2022 16:27
Guest
stelios1942 μπορείς να τήν κατεβάσεις στο forum ;
Guest
#3337 | 11-05-2022 07:49
Guest
ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ !
Guest
#3338 | 12-05-2022 16:41
Guest
Κανένας δέν μπορεί νά μάς ενημερώσει γιά τον ΑΠ τί περιμένουμε ;
Guest
#3339 | 12-05-2022 16:42
Guest
Και από ποιο τμήμα ;
kat.dermon
#3340 | 12-05-2022 18:57
kat.dermon
καλησπερα σε ολους τους συμπασχοντες,

Μετα απο ενα μεγαλο διαστημα που δεν προλαβαινα καθολου να παρακολουθησω τις εξελιξεις στην υποθεση μας ,
ειμαι επιτελους παλι "μαχημη" και "παρουσα" .
Θα προσπαθησω να φρεσκαρω την μνημη μου και με την βοηθεια και των δικηγορων μας θα σας ενημερωσω
για το που βρισκομαστε !!!
Καλη μας επιτυχια
Κατερινα Δερμον
kat.dermon
#3341 | 12-05-2022 19:32
kat.dermon
Καλησπερα ,
Εχουμε τρεις υποθεσεις που εχουν ηδη συζητηθει στον Αρειο Παγο και περιμενουμε αποφαση !
Οι δυο εχουν συζητηθει στο Α2 τμημα και η αλλη εχει συζητηθει στο Α1 τμημα.
Οσο περναει ο χρονος αλλαζει το Α1 προς το καλυτερο. Οι Εφετες γινονται Αεροπαγιτες και ηδη εχουν εκφερει αποψη για την υποθεση μας .
Ελπιζω και προσδοκω οτι η δικαιοσυνη θα λαμψει στο τελος ! Μπορει να αργει αλλα θα λαμψει.
Κατερινα Δερμον
Guest
#3342 | 29-05-2022 17:22
Guest
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ;;
Guest
#3343 | 29-05-2022 19:23
Guest
Κάτι νέο ; Απαντήστε εάν ξέρει κάποιος, έστω και αρνητικά.
Πέρασαν 7 μήνες.
kat.dermon
#3344 | 30-05-2022 20:01
kat.dermon
καλησπερα σε ολους ,
Δεν εχουμε αποφαση απο τις υποθεσεις που εχουν εκδικαστει στον Αρειο Παγο.
Περιμενουμε ! Ελπιζουμε για την τελικη δικαιωση !
Κατερινα Δερμον
Guest
#3345 | 31-05-2022 15:21
Guest
Ευχαριστούμε Και Δερμον.
Guest
#3346 | 31-05-2022 15:22
Guest
Κα Δερμόν!
stelios1942
#3347 | 01-06-2022 10:31
stelios1942
Με τη δυσαρεστη για εμας αποφαση του Α1 του Α.Π. η υποθεση αναπεμπφθηκε στο αρμοδιο εφετειο για νεα κριση με αλλη συνθεση . Ξερει κανεις αν υποθεση εκδικασθηκε ; Θα εχει μεγαλη σημασια η αποφαση του εφετειου.
kat.dermon
#3348 | 01-06-2022 17:50
kat.dermon
καλησπερα ! καλο μηνα
Η υποθεση που εχει παραπεμφθεί πισω στο Εφετειο Αθηνων δεν εχει προσδιοριστει ακομα οποτε
δεν εχει συζητηθει !
Κατερινα Δερμον
stelios1942
#3349 | 01-06-2022 21:58
stelios1942
Ευχαριστώ για την πληροφορία.
antonaropoulos
#3350 | 09-06-2022 17:38
antonaropoulos
https://politis.com.cy/politis-news/oikonomia/nomima-ta-metra-exygiansis-toy-2013/
kat.dermon
#3351 | 19-06-2022 14:28
kat.dermon
καλο μεσημερι στην ομαδα !
Εχουμε χαρμοσυνα νεα απο τον Αρειο Παγο !! Νεα Αποφαση δημοσιευτηκε στις 16.6.22 η 1083/2022 υπερ των καταναλωτων !!
Ναι το Α2 Πολιτικο Τμημα του Αρειου Παγου απερριψε την αναιρεση της τραπεζας Κυπρου και δικαιωσε τον ομολογιουχο απο το Ηρακλειο Κρητης ! Σημειωτεον : Ηταν ο πρωτος που ειχε κερδισει τα ασφαλιστικα μετρα στην Κρητη κατα της τραπεζας Κυπρου το 2014 !!! Ποσα χρονια περασαν μεχρι την τελικη δικαιωση !
Συγχαρητηρια και στους λαμπρους δικηγορους της Κρητης !
Ευχομαι η ολοκληρωτικη δικαιωση να ερθει για ολους τους ταλαιπωρημενους καταθετες της τραπεζας Κυπρου με πολλες ακομα αποφασεις του Αρειου Παγου !!
Το Α1 τμημα αλλαζει σιγα σιγα , νεο αιμα δικαζει πολυ δυναμικα και βγαζει αποφασεις σε χρονο ρεκορ ! Νομιζω οτι μετα απο τοσα χρονια φτανει η στιγμη για την τελικη δικαιωση στους καταναλωτες !
Κατερινα Δερμον
Guest
#3352 | 19-06-2022 20:20
Guest
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ ! ΠΟΣΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ;
Guest
#3353 | 20-06-2022 22:39
Guest
Συγχαρητήρια Γιώργο. Φοβερή εμπειρία ζωής...
Guest
#3354 | 21-06-2022 10:13
Guest
ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ !!
Guest
#3355 | 21-06-2022 17:03
Guest
ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ; ΤΡΙΑ -ΔΥΟ ; H ΤΡΙΑ-ΤΡΙΑ
Guest
#3356 | 21-06-2022 19:14
Guest
Η απόφαση αυτή βγήκε νωρίτερα από τήν υπόθεση μέ τά 30 άτομα του Κου Μαρκουλάκου ;
Εάν ξέρω σωστά ο Κος Μαρκουλάκος είχε καταθέσει νωρίτερα.
Guest
#3357 | 21-06-2022 20:10
Guest
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ .
ΠΧ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ
Guest
#3358 | 21-06-2022 22:41
Guest
Όχι. Συζητήθηκε νωρίτερα και δεν πήρε αναβολή.
Guest
#3359 | 21-06-2022 23:57
Guest
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ;
Guest
#3360 | 23-06-2022 14:53
Guest
Νοέμβριο ή Δεκέμβριο.
kat.dermon
#3361 | 23-06-2022 16:17
kat.dermon
Καλησπερα σε ολους ,
Με την ευγενικη βοηθεια της δικηγορου Δημητρας Βιτσου (γραφειο Μαρκουλακου ) :
Εχουμε στον Αρειο Παγο : Α1 = 813/2019 αρνητικη (αφορουσε Μ.Χ. =μετατρεψιμα χρεωγραφα μονο )(επιστροφη Εφετειο )
1136/2020 αρνητικη ΜΑΕΚ (την επιστρεφει στο Εφετειο )
1512/2021 αρνητικη ΜΑΕΚ με μειοψηφια Εισηγητη (την επιστρεφει στο Εφετειο )
Α2= 1182/2021 θετικη ΜΑΕΚ (απορριπτει την αναιρεση και ολοκληρωνει την διαδικασια )
1183/2021 θετικη ΜΑΕΚ (απορριπτει την αναιρεση και ολοκληρωνει την διαδικασια )
1083/2022 θετικη ΜΑΕΚ (απορριπτει την αναιρεση δεν εχουμε δει τι γραφει )
Εκκρεμει εκδοση αλλης αποφασης του Μαρκουλακου που συζητηθηκε 31-1-2022 στο Α2 τμημα .
Δεν υπαρχει αλλη εκκρεμοτητα απο Νοεμβριο η Δεκεμβριο του 2021 .
Κατερινα Δερμον
Guest
#3362 | 23-06-2022 21:07
Guest
Ευχαριστούμε πολύ γιά τήν ενημέρωση!
Guest
#3363 | 02-07-2022 16:42
Guest
Καλό σας μήνα.
Εύχομαι τέλος Ιουλίου να έχουμε ίσως μία θετική απάντηση από το Α2 γιά τήν αγωγή του Κου Μαρκουλάκου με τά περί 35 άτομα.
Συζητήθηκε 31/01/2022.
Guest
#3364 | 14-07-2022 10:55
Guest
Σωστά κατεβάζετε αναρτήσεις οι οποίες δέν έχουν σχέση με το θέμα μας.
Ο Κος Κυριακόπουλος μήπως έχει κάποια αναφορά ή κάτι νέο σέ σχέση μέ τήν διαιτησία από το δικαστήριο στίς Ηνωμένες Πολιτείες ;
Guest
#3365 | 14-07-2022 17:54
Guest
ΕΛΑ ΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ? ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ?
kat.dermon
#3366 | 14-07-2022 18:32
kat.dermon
καλησπερα σας ,
Μπηκα πριν λιγο στην ιστοσελιδα της Διεθνους Διαιτησιας και η υποθεση ειναι εκκρεμης μεχρι σημερα .
Ξεκινησε στις 17-12-2015 !! Τελευταια εξελιξη με εγγραφα ηταν στις 22-3-2022 .
Ποσα χρονια ; παμε αισιως για να κλεισουμε επτα (7) χρονια διαιτησιας .
Δεν εχουμε καποια εξελιξη λοιπον
Κατερινα Δερμον
Guest
#3367 | 21-07-2022 17:09
Guest
ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ; ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2022 ΤΕΛΙΚΑ ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ;
Guest
#3368 | 21-07-2022 17:45
Guest
Με Κυριακόπουλε μήπως γνωρίζετε νά μάς ενημερώσετε για τίς εξελίξεις στο διαιτητικό δικαστήριο;;;
Guest
#3369 | 22-07-2022 19:15
Guest
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ; ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ;
Guest
#3370 | 22-07-2022 23:22
Guest
Δέν μπορεί να υπάρξει τουλάχιστον μία υποτυπώδης ενημέρωση;;;
Guest
#3371 | 22-07-2022 23:24
Guest
Παράκληση νά τηλ. κάποιος στόν Κο Κυριακόπουλο γιά να ενημερώσει το forum
antonaropoulos
#3372 | 28-07-2022 17:49
antonaropoulos
https://www.ethnos.gr/Economy/article/88298/apofashstathmosanoigeiodromosgianaapozhmiothoynellhnesapotiskypriakestrapezes
Guest
#3373 | 28-07-2022 21:19
Guest
Απίστευτα νέα!
Είναι διεθνής νομολογία ;
Guest
#3374 | 29-07-2022 10:54
Guest
Κάποιος να μάς ενημερώσει τί σημαίνει πρακτικά αυτή η απόφαση για εμάς.
Έχει κάποια σημασία έστω καί μικρή για τά δικαστήρια, έχει για τά Ευρωπαϊκά δικαστήρια ;
Guest
#3375 | 29-07-2022 11:07
Guest
Μια ιδιαίτερα σημαντική απόφαση πάρθηκε για τους καταθέτες– ομολογιούχους των κυπριακών τραπεζών Λαϊκή Τράπεζα και Τράπεζα Κύπρου που υπέστησαν ζημίες το 2013.
Απόφαση σταθμός: Ανοίγει ο δρόμος για να αποζημιωθούν Ελληνες από τις κυπριακές τράπεζες
επόμενο άρθροnext-article
(copyright: Eurokinissi)(copyright: Eurokinissi)
Μία ιδιαίτερα σημαντική απόφαση πήρε το Διεθνές Διαιτητικό Όργανο για την Επίλυση Διαφορών εξ Επενδύσεων (International Center for the Settlement of Investment Disputes) αναφορικά με τους καταθέτες – ομολογιούχους των κυπριακών τραπεζών Λαϊκή Τράπεζα και Τράπεζα Κύπρου που υπέστησαν ζημίες το 2013.


Σε απόφαση που εξεδόθη πριν από περίπου μία εβδομάδα το Διαιτητικό Όργανο του ICSID έκρινε ότι οι απαιτήσεις των 956 επενδυτών προκύπτουν βάσει πανομοιότυπων διατάξεων της Διμερούς Συνθήκης Ελλάδος-Κύπρου, εδράζονται όλες στις αποφάσεις της κυπριακής Κυβέρνησης 2013 έναντι των τραπεζών της και επηρέασαν όλους τους ενάγοντες με παρόμοιο τρόπο.

Δες μέσα σε 1' πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!
σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Συνεπώς, όλες οι αξιώσεις ήταν επαρκώς ομοιογενείς για να προχωρήσουν μέσω μιας μαζικής αξίωσης σε μία μόνο διαιτησία. Με λίγα λόγια, το Διεθνές Διαιτητικό Όργανο έκρινε ότι έχει αποκλειστική διεθνή δικαιοδοσία για την ομαδική προσφυγή που υποβλήθηκε το 2015, σύμφωνα με την οποία 956 Έλληνες καταθέτες και ομολογιούχοι μπορούν να προχωρήσουν στην διεκδίκηση αποζημίωσής τους κατά της κυπριακής Κυβέρνησης.

Οι Επικεφαλής Εταιρείες Grant & Eisenhofer, Kessler Topaz Meltzer & Check και Kyros Law Offices, μαζί με την Διεθνή Δικηγορική Εταιρεία Fietta LLP εκπροσωπούν τους ενάγοντες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται Έλληνες Ιδιώτες, Εταιρείες και Θεσμικοί Επενδυτές, στην διεκδίκηση αποκατάστασης των ζημιών τους που εκτιμώνται σε πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ομαδική Προσφυγή σε Διεθνή Διαιτησία για Επίλυση Διαφοράς εξ Επενδύσεων υποβλήθηκε για πρώτη φορά στο ICSID το 2015, αφού η κυπριακή κυβέρνηση αρνήθηκε να διαπραγματευτεί την εξώδικη επίλυση της διαφοράς με τους επενδυτές που αιτήθηκαν την αποκατάσταση της ζημίας τους. Η Kyros Law Offices του δικηγόρου Γιάννη Κυριακόπουλου μαζί με τη Grant & Eisenhofer και τις συνεργαζόμενες Δικηγορικές Εταιρείες αντιπροσωπεύουν τους 956 Έλληνες καταθέτες και ομολογιούχους της Λαϊκής Τράπεζας και της Τράπεζας Κύπρου, που ζητούν να καταλογισθεί η υπαιτιότητα της Κυπριακής Κυβέρνησης για τον ρόλο που διαδραμάτισε στην απώλεια κεφαλαίων από αποταμιεύσεις ζωής και συντάξεις των επενδυτών που απαλλοτριώθηκαν παράνομα από την Κυπριακή Κυβέρνηση κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του χρηματοπιστωτικού της τομέα «διάσωσης με ίδια μέσα η bail-in», όπως αποκλήθηκε, με το πακέτο των 10 δις ευρώ.

«Αυτή η απόφαση που δημιουργεί Διεθνή Νομολογία δημιουργεί σοβαρότατες συνέπειες στην επίλυση Επενδυτικών Διαφορών μεταξύ Κρατών και Επενδυτών», δήλωσε ο Olav Haazen, επικεφαλής του χειρισμού της υποθέσεως για την Grant & Eisenhofer. Σε μια εποχή όπου οι Διεθνείς Διαιτησίες που προβλέπονται για την Επίλυση Διαφορών μεταξύ Κρατών και Επενδυτών τελούν υπό σφοδρή επίθεση και η ΕΕ προσπαθεί να τερματίσει τις διμερείς επενδυτικές συμφωνίες μεταξύ των κρατών-μελών της, η απόφαση αυτή της 7ης Φεβρουαρίου 2020 εκτοξεύει το ICSID, και πάλι, στην πρωτοπορία της διεθνούς διαιτητικής νομολογίας «Ανοίγει μια νέα λεωφόρος για μικρότερους επενδυτές που ζημιώθηκαν περιουσιακά από ξένες κυβερνήσεις. Τώρα, μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αναζητήσουν ομαδική αποζημίωση ακόμη και αν οι νόμοι των κρατών στις οποίες έγιναν οι επενδύσεις τους δεν προσφέρουν στους επενδυτές ισοδύναμη πρόσβαση σε αποτελεσματική και αμερόληπτη δικαιοσύνη.
Guest
#3376 | 29-07-2022 11:13
Guest
ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ : ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ? ΚΑΙ ΠΟΤΕ ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ? ΚΑΜΜΙΑ ! ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ .
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ !
Guest
#3377 | 29-07-2022 11:15
Guest
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ?
Guest
#3378 | 29-07-2022 12:09
Guest
Εγώ κατάλαβα ότι πήραν τα λεφτά από εμάς μέ τό διάταγμα καί πήραν και 10δις από τήν ΕΕ για τόν ίδιο λόγο!!!
Άρα αυτό που υποστηρίζει η τράπεζα ότι θά μάς πλήρωνε εάν δέν ήταν τό διάταγμα - όπως δέχτηκε ατυχώς το Α1 - δεν ισχύει διότι τό διάταγμα έγινε ακριβώς για τήν τράπεζα η οποία είχε ήδη πτωχεύσει και δέν μπορούσε να εκπληρώσει τίς υποχρεώσεις της!
Guest
#3379 | 29-07-2022 12:28
Guest
Μπορούμε να τό έχουμε αυθεντικό ; Στα Αγγλικά ; Ή μεταφρασμένο ;
Guest
#3380 | 29-07-2022 12:41
Guest
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ !!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ! ΤΙ ΛΕΕΙ ? ΟΕΟ
ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
ΤΕΛΕΙΑ .ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ..ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ
Guest
#3381 | 29-07-2022 12:43
Guest
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΡΙΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ : 2020 !
Κώστας-Κρ.
#3382 | 30-07-2022 14:42
Κώστας-Κρ.
Στο γραφείο του Κύριου Κυριακόπουλου τηλεφώνησα αυτή τη βδομάδα και μου είπαν ότι περιμένουν την απόφαση της διαιτησίας φέτος τον Οκτώβριο η οποία θα είναι τελεσίδικη. Το μόνο που κατάφερα να «ψαρέψω» είναι ότι το πιθανότερο η απόφαση θα είναι υπέρ εμάς.
antonaropoulos
#3383 | 09-08-2022 18:18
antonaropoulos
ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Επόμενα βήματα:
 9 Σεπτ. 2022: Απόκριση από πλευράς της Κύπρου
 12 Σεπτ. 2022: Λίστα της Κύπρου με τους μάρτυρες /
πραγματογνώμονες των εναγόντων για αντεξέταση στην
ακροαματική διαδικασία
 23 Σεπτ. 2022: Λίστα των εναγόντων με μάρτυρες /
εμπειρογνώμονες της Κύπρου που θα κληθούν για
αντεξέταση
 17 Οκτ. 2022: Προακροαματική διαδικασία
 25 Ιαν. – 7 Φεβρ. 2023: Ακρόαση επί των αξιώσεων
kat.dermon
#3384 | 10-08-2022 12:34
kat.dermon
Καλημερα σε ολους τους συμπασχοντες ,
Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε με το γραφειο του κυριου Κυριακοπουλου , μας ενημερωσε οτι η Διεθνης Διαιτησια θα συζητηθει τον Οκτωβριο στο Λονδινο !
Μαλλον ειναι η ημερομηνια που αναφερεται πιο πανω σαν : "Προακροαματικη διαδικασια "
Θα ειμαστε σε επικοινωνια αμεσως μετα τις διακοπες του Αυγουστου να εχουμε μια πιο αναλυτικη ενημερωση .
Καλη Παναγια !
Κατερινα Δερμον
Χριστίνα Κρασσά
#3385 | 25-08-2022 20:08
Χριστίνα Κρασσά
https://www.sigmalive.com/news/oikonomia/998207/agogi-ypsous-1ek-kata-tis-trkyprou-kerdisan-katoxoi-aksiografon
Χριστίνα Κρασσά
#3386 | 25-08-2022 20:14
Χριστίνα Κρασσά
News Oikonomia Αγωγή ύψους 1εκ κατά της Τρ.Κύπρου κέρδισαν κάτοχοι αξιογράφων
Αγωγή ύψους 1εκ κατά της Τρ.Κύπρου κέρδισαν κάτοχοι αξιογράφων
25.08.2022 11:06 ΟικονομίαSigmaLive

A A

Δικαστική νίκη, για δύο κατόχους αξιογράφων της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρεία ΛΤΔ, μετά από απόφαση την οποία εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας στις 24 Αυγούστου 2022 με την οποία ακυρώνεται η αγορά των Μετατρέψιμων Αξιογράφων Ενισχυμένου Κεφαλαίου και καθιστά απαιτητό το ποσό των €677.250, αφότου αφαιρέθηκαν οι τόκοι που έλαβαν οι ενάγοντες για το πρώτο εξάμηνο 2011, πλέον νόμιμο τόκο από το 2013 όπου εγερθεί η Αγωγή το ποσό το οποίο καλείται η Τράπεζα Κύπρου να καταβάλει ανέρχεται περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η απόφαση αυτή είναι από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που εκδόθηκαν εναντίον της Τράπεζας σε ότι αφορά το ύψος των αποζημιώσεων υπέρ των κατόχων αξιογράφων.


Η σημασία της είναι ότι στην απόφαση αναλύονται όλα τα επίδικα ζητήματα και το Δικαστήριο εξέτασε όλες τις γραμμές υπεράσπισης των Εναγόμενων.

Σημειώνονται ιδιαίτερα τα ακόλουθα:

1. Το Δικαστήριο εξέτασε και τις τρείς εκδώσεις χρεογράφων- αξιογράφων που εξέδωσε η Τράπεζα Κύπρου στο πλατύ κοινό μεταξύ 2008 έως 2011.

2. Και οι τρείς εκδόσεις κρίθηκαν ως περίπλοκα χρηματοοικονομικά μέσα.

3. Σε σχέση με την πώληση, διάθεση και προώθηση των αξιογράφων εφαρμόζεται ο νόμος περι παροχής επενδυτικών υπηρεσιών του 2007 ο οποίος δημιουργεί δίχτυ προστασίας για τους επενδυτές – ιδιαίτερα τους μη επαγγελματίες επενδυτές.

4. Στην προκειμένη περίπτωση το δικαστήριο έκρινε ότι παρασχέθηκαν οι επενδυτικές υπηρεσίες της λήψης και διαβίβασης εντολών και της παροχής επενδυτικής συμβουλής και για την σύννομη παροχή αυτών των υπηρεσιών η Τράπεζα θα έπρεπε να είχε εφαρμόσει τις δικλείδες ασφαλείας που επιτάσσει η νομοθεσία και στοχεύουν στο να προστατεύσουν ιδιώτες επενδυτές χωρίς πείρα και γνώσεις στον επενδυτικό τομέα από παραπληροφόρηση, ελλιπή κατανόηση κινδύνων επηρεασμό από πρόσωπα με τα οποία είχε αναπτυχθεί μακρόχρονη Τραπεζική σχέση και σύγκρουση συμφέροντος, εφόσον ο εκδότης των αξιών ο οποίος είχε το οικονομικό όφελος από την επιτυχία της έκδοσης ήταν και ο πάροχος επενδυτικών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας έκρινε πως ο περί παροχής επενδυτικών υπηρεσιών Νόμος εφαρμόζετε στις Τράπεζες όταν αυτές προβαίνουν σε παροχή επενδυτικής υπηρεσίας αναφορικά με πολύπλοκα χρηματοοικονομικά μέσα. Στην απόφαση του το δικαστήριο έκρινε ότι η Εναγόμενη παρείχε επενδυτικές υπηρεσίες και ενήργησε κατά παράβαση του νόμου γεγονός που προκάλεσε ζημία στους Ενάγοντες.

Επιπρόσθετα το δικαστήριο εξέτασε την δικογραφημένη θέση των Εναγόντων για απάτη, ψευδής παραστάσεις και κατά πόσο ελλείπει η ελεύθερη συναίνεση των μερών κατά την σύναψη της σύμβασης, Η Εναγόμενη από πλευράς της δικογράφησε την αρχή του κωλύματος και ότι αφού οι ενάγοντες έθεσαν την υπογραφή τους στα τυποποιημένα έντυπα για απόκτηση των αξιών δεν νομιμοποιούνται να ζητούν ακύρωση της σύμβασης. Το δικαστήριο έκρινε ότι «Η Εναγόμενη με δική της πρωτοβουλία προώθησε τα ΜΑΕΚ στον Ενάγοντα και κατ’ επέκταση και στην Ενάγουσα. Είχε ίδιον όφελος αφού με τα κεφάλαια που θα αντλούνταν από τις πιο πάνω εκδόσεις θα ενισχυόταν η κεφαλαιουχική της επάρκεια και συγκεκριμένα τα πρωτοβάθμια κεφάλαια της. Η Εναγόμενη παρουσίασε στους Ενάγοντες τα ΜΑΕΚ ως ασφαλή τραπεζικά καταθετικά σχέδια, προβαίνοντας, μέσω των δύο λειτουργών της, στις διάφορες συμβουλές, προτροπές, παροτρύνσεις, δηλώσεις, τοποθετήσεις κ.ο.κ.,»

Το Δικαστήριο εξέδωσε απόφαση με την οποία:

(α) η σύμβαση απόκτησης των επιδίκων ΜΑΕΚ κηρύττεται άκυρη,

(β) η Εναγόμενη οφείλει στους Ενάγοντες €677.250, με νόμιμο τόκο από την ημερομηνία καταχώρησης της αγωγής μέχρι εξόφλησής τους και

(γ) οι Ενάγοντες, άμα την προγενέστερη λήψη της πιο πάνω επιδικασθείσας υπέρ τους αποζημίωσης (πλέον τους τόκους), οφείλουν να μεταβιβάσουν και/ή εγγράψουν στην Εναγόμενη και/ή μεριμνήσουν ώστε η τελευταία καταστεί δικαιούχος και/ή ιδιοκτήτης των όποιων τυχόν αξιών, μετοχών ή άλλων χρηματοοικονομικών μέσων κατέχουν σήμερα, οι/τα οποίες/α αποτελούν απόρροια των επίδικων ΜΑΕΚ.

Τα έξοδα, επιδικάστηκαν υπέρ των Εναγόντων και εναντίον της Εναγόμενης, ως αυτά θα υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και θα εγκριθούν από το Δικαστήριο.

Τον ενάγοντα εκπροσώπησε το δικηγορικό γραφείο Μαρίνα Α. Σιαμμούτη Δ.Ε.Π.Ε.
Guest
#3387 | 26-08-2022 22:07
Guest
Ακριβώς αυτή είναι και η αλήθεια τών πραγματικών γεγονότων!
kat.dermon
#3388 | 30-08-2022 16:35
kat.dermon
Ευχαριστουμε πολυ την κυρια Χριστινα Κρασσα για την συνεισφορα της στην πληροφορηση για τις αποφασεις των Δικαστηριων της Κυπρου !
Καλο φθινοπωρο σε ολους
Κατερινα Δερμον
Guest
#3389 | 10-09-2022 11:33
Guest
Δικαστήριο δικαίωσε κάτοχο αξιογράφων σε βάρος της Τράπεζας Κύπρου
09.09.2022 17:15 ΚύπροςSigmaLive

A A

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας με απόφασή του δικαίωσε κάτοχο αξιογράφων της Τράπεζας Κύπρου, ζητώντας από την τράπεζα να καταβάλει στον ενάγοντα το ποσό των €392.175,82 ως ζημιά που υπέστη, παρά το ότι ο ίδιος είχε υπογράψει τα έγγραφα που αφορούσαν στην αγορά αξιογράφων.

Ταυτόχρονα, το Δικαστήριο απέρριψε τις κατηγορίες του ενάγοντα για διάθεση των αξιογράφων με ψευδείς παραστάσεις και δόλο.


Οπως αναφέρεται στην απόφασή, τo Δικαστήριο θεωρεί ότι δεν μπορεί Τράπεζες (ή ΚΕΠΕΥ) να περιορίζουν τις ευθύνες τους με βάση τον Ν.144(Ι)/07, εισάγοντας ρήτρες αποποίησης ευθύνης ή να θέτουν την παρασχεθείσα υπηρεσία εκτός των πλαισίων του, όπου παρείχαν υπηρεσίες οι οποίες ρυθμίζονται δυνάμει αυτού.

«Θα καθιστούσε τον Ν.144(Ι)/07 και κατ' επέκταση την (οδηγία) MiFID ανεφάρμοστη αφού ακριβώς θεσπίστηκαν για την προστασία των ιδιωτών επενδυτών», αναφέρει το Δικαστήριο και προσθέτει: «Θα ήταν, υπό τις περιστάσεις, εντελώς παράλογο να αποδοθεί στον Ενάγοντα αποκλειστική ευθύνη για το ότι, έχοντας τη σχέση που είχε με τον Τραπεζίτη του, βασίστηκε σε όσα άκουσε και αποφάσισε να επενδύσει υπογράφοντας την αίτηση χωρίς να την διαβάσει».

Το Δικαστήριο απεφάνθη επίσης μεταξύ άλλων ότι ο διευθυντής του υποκαταστήματος δεν παρουσίασε καν στον Ενάγοντα σημαντικά στοιχεία και κινδύνους που θα προέκυπταν από την αγορά αξιογράφων και εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του είχε ο Ενάγοντας, ένα πρόσωπο το οποίο δεν είχε την πείρα, τις γνώσεις και την εμπειρογνωμοσύνη ώστε να λαμβάνει τις δικές του επενδυτικές αποφάσεις και να εκτιμά δεόντως τον κίνδυνο που αναλαμβάνει, ώστε να κριθεί ως επαγγελματίας πελάτης της Εναγόμενης 1 και ότι σίγουρα ο Ενάγοντας δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί, με μια απλή ανάγνωση των Ενημερωτικών Δελτίων, που εκτείνονταν στις 150 σελίδες, τους κινδύνους που ενείχε η επένδυσή του.

Στη βάση των προαναφερθέντων δεδομένων, καθίσταται ξεκάθαρο ότι το αποτέλεσμα του ελέγχου συμβατότητας, δεν θα ήταν άλλο από το ότι τα αξιόγραφα δεν είναι συμβατά με τον Ενάγοντα, πρόσθεσε το Δικαστήριο και συμπλήρωσε: Η υποβολή του Ενάγοντα σε ένα τέτοιο έλεγχο και η προειδοποίηση που όφειλε να δώσει η Εναγόμενη περί της μη συμβατότητας των αξιογράφων, θεωρώ ότι θα αποτελούσε αποτρεπτικό παράγοντα στην όποια σκέψη του να αγοράσει αξιόγραφα.

Όπως αναφέρεται, ο ενάγοντας ήταν μηχανικός αυτοκινήτων στο επάγγελμα. Κατά το έτος 2009 ο διευθυντής του υποκαταστήματος της Τράπεζας στο χωριό του, του παρουσίασε τα αξιόγραφα να είναι παρόμοια με καταθετικό γραμμάτιο αναφέροντάς του ότι τα χρήματά του, διατηρούσε κατάθεση ύψους €418.369, θα ήταν ασφαλισμένα πλην όμως δεσμευμένα για πέντε χρόνια και με αυτό τον τρόπο θα κέρδιζε περισσότερο τόκο απ' ότι σ΄ ένα γραμμάτιο. Το 2011 αντάλλαξε τα πιο πάνω μετατρέψιμα αξιόγραφα κεφαλαίου (ΜΑΚ) σε μετατρέψιμα αξιόγραφα ενισχυμένου κεφαλαίου (ΜΑΕΚ) που είχε εκδώσει η Τράπεζα με την ίδια παρότρυνση από το διευθυντή του συγκεκριμένου υποκαταστήματος και συχωριανό του. Τελικά τα ΜΑΕΚ ανταλλάχθηκαν με υποχρεωτικά μετατρέψιμα ομόλογα τα οποία κατέληξαν να είναι μετοχές αξίας 0,01 σεντ. Σήμερα κατέχει 8.000 μετοχές αξίας €8.000.

«Ο Ενάγοντας δεν θα προχωρούσε στην αγορά των πιο πάνω αξιογράφων στην περίπτωση που κάποιος του εξηγούσε ότι υφίστατο κίνδυνος να απωλέσει τα χρήματά του γιατί συνιστούσαν οικονομίες τις οποίες προόριζε για την διασφάλιση του τέκνου του, το οποίο είναι άτομο με ειδικές ανάγκες αλλά και των υπολοίπων παιδιών του», αναφέρεται στην απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Νέο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου για αστικές και ποινικές υποθέσεις
antonaropoulos
#3390 | 10-09-2022 17:56
antonaropoulos
https://www.alphanews.live/cyprus/dikaiothike-katohos-axiografon-ki-apozimionetai-me-eu392175-apo-trapeza-kyproy
antonaropoulos
#3391 | 10-09-2022 19:48
antonaropoulos
https://simerini.sigmalive.com/article/2022/9/9/katokhos-axiographon-dikaiotheke-apo-to-dikasterio/
Guest
#3392 | 13-09-2022 11:53
Guest
ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ .
ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΚΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΡΓΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
ΔΗΛΑΔΗ 10 ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ? ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ?
Guest
#3393 | 13-09-2022 15:23
Guest
Στήν Κύπρο υπάρχει εφετείο και Άρειος Πάγος όπως ακριβώς στήν Έλλάδα ;
Ξέρει κάποιος να μας απαντήσει ;
Guest
#3394 | 13-09-2022 15:25
Guest
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΡΩΤΗΣΗ !
Guest
#3395 | 13-09-2022 15:30
Guest
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ : A ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Β ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
kat.dermon
#3396 | 15-09-2022 16:49
kat.dermon
Αγαπητοι συνομολογιουχοι καλησπερα ,

Το φθινοπωρο ξεκινησε με ευχαριστα νεα στην υποθεση μας !! Εχουμε ηδη μεσα στο πρωτο δεκαημερο του Σεπτεμβριου
τρεις θετικες αποφασεις : δυο αποφασεις θετικες Τριμελους Εφετειου Αθηνων και μια αποφαση θετικη Μονομελους Πρωτοδικειου Λαρισσας !
Ευχομαι και προσευχομαι να συνεχισουν τα καλα νεα και με τον Αρειο Παγο !
Καλη δυναμη σε ολους
Κατερινα Δερμον
Guest
#3397 | 15-09-2022 17:01
Guest
Παρακαλώ ξέρει κάποιος πόσες περίπου θετικές αποφάσεις Εφετείων υπάρχουν, καί πόσα άτομα περιλαμβάνουν ;
Υπάρχουν θετικές αποφάσεις Εφετείων υπέρ τής τράπεζας ;
Ευχαριστώ!
kat.dermon
#3398 | 15-09-2022 17:13
kat.dermon
Με βαση οσα γνωριζουμε ειναι 27 θετικες αποφασεις Εφετειων .
και τρεις θετικες αποφασεις Αρειου Παγου .
Θα υπαρχουν και αλλες θετικες αποφασεις Εφετειων αλλα δεν τις γνωριζουμε
Οσο για τις αρνητικες αποφασεις Εφετειων ειναι ελαχιστες και (4 )
και 51 αποφασεις θετικες στον Α βαθμο που γνωριζουμε
Κατερινα Δερμον
Guest
#3399 | 15-09-2022 22:39
Guest
Σάς ευχαριστώ!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
#3400 | 23-09-2022 17:35
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΗΤΟΙ 27 θετικες αποφασεις Εφετειων και τρεις θετικες αποφασεις Αρειου πάγου όπως και 51 αποφασεις θετικες στον Α βαθμο που γνωριζουμε ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ---ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Guest
#3401 | 23-09-2022 20:18
Guest
Ναι,Κα Δερμόν τα χρειαζόμαστε πολύ ιδίως στήν περιφέρεια.
Ευχαριστούμε πολύ!
stelios1942
#3402 | 24-09-2022 08:16
stelios1942
Ακόμη μια θετική πρόσφατη απόφαση ( 4387/2022) του τριμελούς Εφετείου Αθηνών/ 13ο Τμήμα.
kat.dermon
#3403 | 24-09-2022 15:07
kat.dermon
Καλημερα σε ολους τους συνομολογιουχους

Εχω αναρτησει στα τελευταια νεα τον καταλογο με τις θετικες αποφασεις ΜΑΕΚ υπερ των καταναλωτων που εχουν περιελθει στη γνωση μας .
Ειμαι σιγουροτατη οτι υπαρχουν και αλλες θετικες αλλα τις γνωριζει μονο η τραπεζα Κυπρου.

Ελπιζω καποια στιγμη να τις δημοσιευσουν οι δικηγοροι των εξαπατημενων καταθετων και να λαβουμε ολοι γνωση .

Ευχομαι σε ολους σας ενα ηρεμο και ξεκουραστο ΣΚ

Κατερινα Δερμον
Guest
#3404 | 24-09-2022 19:25
Guest
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Guest
#3405 | 25-09-2022 12:47
Guest
ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΑΡΑΓΕ;
Guest
#3406 | 28-09-2022 09:38
Guest
stelios1942 Αυτή η απόφαση ήταν αυτή πού χάθηκε Πρωτόδικα ;
Guest
#3407 | 28-09-2022 10:11
Guest
ΝΟΜΙΖΩ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ !
Guest
#3408 | 28-09-2022 14:17
Guest
stelios1942 αυτή η απόφαση που έγραψες ήταν κερδισμένη Πρωτόδικα ; Γνωρίζεις σίγουρα ; Διότι έχουμε απόφαση εφετείου Αθηνών θετική γιά εμάς η οποία ήταν αρνητική πρωτόδικα!
Ευχαριστώ!
Guest
#3409 | 28-09-2022 14:32
Guest
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
stelios1942
#3410 | 28-09-2022 15:56
stelios1942
Η απόφαση δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα. dsanet.gr(ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ -τραπεζα νομικών πληροφοριών ).
Την έφεση άσκησε η Τράπεζα που έχασε πρωτόδικα. Την υπόθεση χειρίστηκε το γραφείο Μαρκουλάκου.
Guest
#3411 | 28-09-2022 16:05
Guest
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΕΛΙΟ
Guest
#3412 | 01-10-2022 17:34
Guest
ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ?
Guest
#3413 | 01-10-2022 19:33
Guest
Όχι, μόνο η μία είναι τού Κου Μαρκουλάκου.
Η δεύτερη είναι αυτή πού ήταν αρνητική πρωτόδικα για εμάς !
Guest
#3414 | 02-10-2022 18:46
Guest
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
Guest
#3415 | 03-10-2022 09:35
Guest
Ναί,αυτή η απόφαση που περιμένουμε από τό Α2 μέ 32 περίπου άτομα,μέ δικηγόρο τόν Κο Μαρκουλάκο, πρέπει νά τήν έχουμε -πρώτα ο θεός - περί τά τέλη 10/2022. ⚖️
Guest
#3416 | 03-10-2022 12:07
Guest
Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ?
kat.dermon
#3417 | 04-10-2022 12:38
kat.dermon
Καλο μεσημερι
Η αλλη αποφαση ειναι απο το δικηγορικο γραφειο του Κοκκινου
Κατερινα Δερμον
Κώστας-Κρ.
#3418 | 07-10-2022 22:51
Κώστας-Κρ.
Κάνω copy paste ακριβώς το e-mail που μου ήρθε σήμερα απο Kyros Law Offices:
Αξιότιμοι-ες κύριοι-ες,

Αναφορικά με την υπόθεσή σας για τις μετοχές της Τράπεζας Κύπρου, σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν εκδόσεως απορριπτικής απόφασης σε πρώτο βαθμό, έχει ασκηθεί έφεση ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, η οποία έχει προσδιορισθεί για εκδίκαση στις 14/12/2023.

Στο σύνολό τους όλες οι αγωγές που έχουν ασκηθεί από το γραφείο μας για το θέμα αυτό, εκκρεμούν πλέον προς εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό.

Με εκτίμηση,

Περιγραφή: cid:1240

Βασιλική Καραπέτσα

Δικηγόρος
Guest
#3419 | 07-10-2022 22:56
Guest
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ
Guest
#3420 | 19-10-2022 19:31
Guest
ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ 20 ΑΡΕΙΟΠΑΓΙΤΕΣ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ;
Guest
#3421 | 19-10-2022 20:59
Guest
ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ
kat.dermon
#3422 | 21-10-2022 14:37
kat.dermon
καλησπερα σε ολους χθες συζητηθηκε στον Α βαθμο η αγωγη μου κατα της τραπεζας Κυπρου (εννια χρονια μετα την πρωτη καταθεση )
Η αγωγη συζητηθηκε στο Πολυμελες Πρωτοδικειο Αθηνων και η ημερομηνια της συζητησης ειναι συμβολικη (! ) 20-10
στα γενεθλια μου .
Ευχομαι αυτη η συμπτωση να ειναι ευτυχης και η αληθεια και το δικαιο να λαμψουν ξανα !
Κατερινα Δερμον
Guest
#3423 | 22-10-2022 16:16
Guest
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .
Guest
#3424 | 24-10-2022 11:05
Guest
Ίσως αυτή τήν εβδομάδα η απόφαση τού ΑΠ , Α2 τμήματος η υπόθεση τού Κου Μαρκουλάκου μέ 32 άτομα.
Προσευχηθείτε!!!
Fugazi
#3425 | 27-10-2022 13:39
Fugazi
Ήθελα να παρακαλέσω εάν μπορεί κάποιος να ενημερώσει εάν υπάρχει δικαστική αποφαση που αφορά μόνο ΜΑΚ (όχι μετατροπή ΜΑΚ σε ΜΑΕΚ). Ευχαριστώ πολύ
Guest
#3426 | 27-10-2022 14:00
Guest
ΕΨΑΞΕΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΕΚ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚ ! ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΟΜΩΣ
Guest
#3427 | 27-10-2022 18:58
Guest
πχ η τελευταία 4387/2022 του Εφ.Αθ. αναφέρεται στους κινδύνους και την υβριδική φύση των πολύπλοκων Μ.Α.Κ, το ακατάληπτο ενημερωτικό τους δελτίο, την παρασχεθείσα επενδυτική συμβουλή απο μη πιστοποιημένους υπαλλήλους της αντιδίκου, ως συνέπεια των παραπλανητικών γραπτών οδηγιών της προς τα υποκαταστήματα της, όπως και η 4173/2020 τ ου Εφ.Αθ. που αναφέρεται στην δεινή οικονομική της κατάσταση ως συνέπεια των κερδοσκοπικών και επισφαλών της επενδύσεων σε ΟΕΔ (1,7 δις τον Ιούνιο του 2009- σε συνδυασμό με την έρευνα της ΑLVAREZ @ Masrhal.)
Προσοχή προς όλους τους κατόχους ΜΑΚ.
Τα ΜΑΚ εξωθήθηκαν κυρίως για να απορροφήσουν τις αυξανόμενες ζημιές των ραγδαία αυξανόμενων μη εξυπηρετούμενων δανείων του συγκροτήματος της .
Όπως η τράπεζα παραδέχεται με ανακοίνωση που εξέδωσε στις 28.5.2009 (και μετά από την εκδοσή του από 30.4.2009 Ενημερωτικού της Δελτίου) τα δάνεια αυτά αυξάνονταν υπερβολικά (+138% το α΄τρίμηνο του 2009) και αναμένονταν απο το διοικητικό της συμβούλιο να αυξηθούν και το 2010 και να την ζημιώσουν έτι περαιτέρω. Αυτές οι πληροφορίες όμως αποκρυφθηκαν επιμελώς από τις εσωτερικές της εγκυκλίους, το ενημερωτικό της δελτίο και τους πελάτες της που πείσθηκαν με δόλιο τρόπο να μετατρέψουν τα δεκαετή Μ/Χ σε άληκτα ΜΑΚ. Εν συνεχεία κερδοσκοπούσε με τα ΟΕΔ για να καλύψει με τους τόκους που της καταβάλλονταν απο το δημόσιο μέρος των ζημιών της από τα δάνεια, καθως και να χορηγήσει bonus αυξημένης απόδοσης, στα στελέχη της, και όταν τα ΟΕΔ στις 27.4.2010 έγιναν Σκουπίδια και ξεκίνησε η μείωση της αξίας τους - άρα και η περαιτέρω αύξηση των ζημιών και μείωση των κεφαλαίων της - σχεδίασε και εξέδωσε τα ΜΑΕΚ με τις γνωστές συνέπειες.
Άρα οι κάτοχοι των ΜΑΚ και των ΜΑΕΚ εν αγνοία τους μετέτρεψαν τις αποταμιεύσεις τους σε υβριδικά πρωτοβάθμια κεφάλαια της (Tier1) με σκοπό να ενισχύσουν την κλονισμένη κεφαλαιακή της επάρκεια και να απορροφήσουν τις ζημιές της (είτε απο τα δάνεια είτε από τα ΟΕΔ, είτε απο συνδυασμό δανείων και ΟΕΔ.) Τόσο τα ΜΑΚ όσο και τα ΜΑΕΚ τον Μάρτιο του 2013 ΠΡΑΓΜΆΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΌ ΣΚΟΠΌ ΕΚΔΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΉΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΥΤΉ ΒΙΏΣΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΊ (ιδ, την από 31.7.2013 ανακοίνωση της Τράπεζας τους) .
Συνεπώς ουδέν εξαιρετικά απρόβλεπτο και ανυπαίτιο γεγονός -ανωτέρας βίας- επισυνέβην , ικανό να διακόψει άλλως να αποκλείσει τον αιτιώδη σύνδεσμο.
Αυτά πολύ συνοπτικά.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως.
kat.dermon
#3428 | 30-10-2022 19:34
kat.dermon
καλησπερα σε ολους τους συμπασχοντες ,
Διαβαστε στο νομικο πλαισιο ολοκληρη την αποφαση του Εφετειου Αθηνων :4387 /2022 !
Πολυ βοηθητικο το σχολιο σου για τα ΜΑΚ Νικο
Κατερινα Δερμον
Guest
#3429 | 07-11-2022 21:00
Guest
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ???
Guest
#3430 | 10-11-2022 16:35
Guest
Ακόμα η απόφαση του Κου Μαρκουλάκου στό Α2 από 30/01/2022 ; 18 άτομα ;
Guest
#3431 | 15-11-2022 16:35
Guest
Απ' ό,τι φαίνεται, ακόμα. Ε τι επειδή είναι Αρειος Πάγος, παει πιο γρηγορα;;
kat.dermon
#3432 | 16-11-2022 12:10
kat.dermon
καλημερα σε ολους τους συμπασχοντες! Τιποτα ακομα : δεν εχει βγει η αποφαση τωρα το κυτταξα .
Ας αργησει κι ας μας δικαιωνει . Στην ουσια μονο αυτο περιμενουμε τωρα την τελικη και οριστικη μας δικαιωση .
Kpapatrian
#3433 | 20-11-2022 21:47
Kpapatrian
Από ότι φαίνεται ο Μαρκουλάκος θα γύρει την πλάστιγγα
Guest
#3434 | 21-11-2022 22:13
Guest
Από ότι φαίνεται ο Μαρκουλάκος θα γύρει την πλάστιγγα ;;;;;;;;;;;
Guest
#3435 | 22-11-2022 18:18
Guest
ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ??????
Guest
#3436 | 23-11-2022 08:59
Guest
Μήπως έχει βγεί η απόφαση και δεν το γνωρίζουμε επειδή δέν ανακοινώθηκε από τό δικηγορικό γραφείο και ίσως δέν έχει καθαρογραφεί ;;;
kat.dermon
#3437 | 23-11-2022 10:18
kat.dermon
καλημερα σε ολους τους συμπασχοντες !
Μολις επιβεβαιωσα οτι η αποφαση του Α2 τμηματος του Αρειου Παγου που αναμενουμε δεν εχει εκδοθει ακομα.
Μεχρι αυτη τη στιγμη τουλαχιστον .
Η συζητηση ειχε γινει στις 31.1.2022
Αγωνια και προσευχη για να λαμψει η αληθεια !
Κατερινα Δερμον
Guest
#3438 | 24-11-2022 21:25
Guest
Μήπως έχουμε απάντηση αλλά απλώς δέν καθαρογράφτηκε ;
Αλλιώς γιατί αργεί μέ δεδικασμένες αποφάσεις ;
Υπάρχει περίπτωση νά τό έχουν δώσει στήν ολομέλεια επειδή έχουν ήδη αποφάσεις γιά 60 περίπου άτομα ούτως ώστε να βγαίνουν αποφάσεις καί γιά τούς επόμενους καταναλωτές ;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
#3439 | 25-11-2022 09:16
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
KATERINOYLA KALHMERA KAI XRONIA POLLA...KAI KALOFAGOTA TA LEFTA POU THA KERDISEIS SIGOURA STA DIKASTHRIA...NTINOS
Guest
#3440 | 25-11-2022 10:08
Guest
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ .
ΝΤΙΝΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ . ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ .ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ .
GUEST ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ;
john364
#3441 | 25-11-2022 11:44
john364
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣ,ΕΥΧΩΜΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ. ΓΙΑΝΝΗΣ.
Guest
#3442 | 25-11-2022 15:24
Guest
KATERINA XRONIA SOY POLLA KAI KALA !
kat.dermon
#3443 | 28-11-2022 16:04
kat.dermon
καλησπερα σε ολους τους συνομολογιουχους
Ευχαριστω πολυ για τις ομορφες ευχες σας !!
Καλη επιτυχια σε ολους μας μεχρι την τελικη δικαιωση !
Κατερινα Δερμον
Guest
#3444 | 06-12-2022 16:48
Guest
https://www.brief.com.cy/oikonomia/kypros/dikaiosi-trapezas-kyproy-gia-koyrema-tameioy-pronoias-axiografa
kat.dermon
#3445 | 16-12-2022 12:38
kat.dermon
καλο μεσημερι σε ολους !
Η χρονια φευγει με καταπληκτικα νεα : βγηκε και αλλη αποφαση Αρειου Παγου για την υποθεση μας θετικη για μας !!!!
Η αποφαση που περιμεναμε ειναι η 2061/2022 και απορριπτει την αναιρεση της τραπεζας που συζητηθηκε στις 31/1/2022 !
Αγαπητοι συνομολογιουχοι η τελικη μας δικαιωση ειναι πλεον πολυ κοντα !
Κραταμε την αναπνοη μας και περιμενουμε !
Ευχαριστουμε το δικηγορικο γραφειο του κ.Μαρκουλακου για την εξαιρετικη δουλεια .
Καλη επιτυχια σε ολους !
Κατερινα Δερμον
GUEST
#3446 | 17-12-2022 23:37
GUEST
Ευχαριστούμε κ. Κατερίνα για τα ευχάριστα νέα. Καλή επιτυχία σε όλους. Καλά Χριστούγεννα
Guest
#3447 | 21-12-2022 17:46
Guest
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !
Kpapatrian
#3448 | 24-12-2022 20:01
Kpapatrian
Τελειώνει σιγά σιγά το θέμα, όσο το βασανίζουν οι δικηγόροι της τράπεζας Κύπρου τόσο πιο πολλά θα πληρώσουν. Αυτό που πρέπει πλέον να μας απασχολεί είναι αν υπάρχουν τα λεφτά και πως θα πληρωθούν....
Guest
#3449 | 27-12-2022 19:02
Guest
#3448 : ΜΑΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Guest
#3450 | 27-12-2022 19:48
Guest
12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ
kat.dermon
#3451 | 03-01-2023 12:56
kat.dermon
ευχομαι καλη και ευλογημενη χρονια σε ολους μας !
Κατερινα Δερμον
Μιχαλης Σητεια
#3452 | 16-01-2023 19:13
Μιχαλης Σητεια
Καλησπερα τιποτα καινουργιο νεο εχουμε
Guest
#3453 | 18-01-2023 16:18
Guest
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ;;
Guest
#3454 | 19-01-2023 18:08
Guest
Νομίζω μέχρι τέλος τού 2023 δέν περιμένουμε κάποια απόφαση.
stelios1942
#3455 | 19-01-2023 19:32
stelios1942
Ποιου τμήματος του Α.Π .( Α1 η Α2 ) είναι η απόφαση 2061/2022 ? Έχει μεγάλη σημασία νομίζω αν είναι του Α1.
Μιχαλης Σητεια
#3456 | 19-01-2023 21:18
Μιχαλης Σητεια
Εχω θετικη αποφαση η Κυπρου εκανε εφεση 2/6/22 εγινε το δικαστηριο περιμενω την αποφαση
kat.dermon
#3457 | 20-01-2023 20:16
kat.dermon
Καλησπερα σε ολους τους συμπασχοντες,
να απαντησω με την σειρα :
#3453 Δεν περιμενουμε καμμια αποφαση Αρειου Παγου αυτη τη στιγμη.
Εχουν ομως συζητηθει πολλες υποθεσεις στον Α βαθμο που αναμενουμε αποφασεις .
# 3455 Στελιο : Η Αποφαση 2061/2022 ειναι του Α2 τμηματος
# 3456 Μιχαλη : Μπραβο για την θετικη αποφαση σου στον Α βαθμο , καλη επιτυχια στο Εφετειο .Να υποθεσω οτι η αποφαση σου ειναι απο το Πρωτοδικειου Ηρακλειου ; και το Εφετειο ειναι Εφετειο Α.Κρητης ;
Αν θελεις Μιχαλη γραψε μας περισσοτερα (νουμερο αποφασης ,ετος εκδοσης αποφασης και δικηγορο )
Θα συμπληρωσουμε την αποφαση σου στις θετικες αποφασεις για ΜΑΕΚ! Πολυ χαιρομαι που υπαρχει και αλλη θετικη αποφαση για ΜΑΕΚ !
Καλη επιτυχια σε ολους
Κατερινα Δερμον
kat.dermon
#3458 | 21-01-2023 18:49
kat.dermon
Καλησπερα σε ολους ,
Διαβαστε στο τμημα του νομικου πλαισιου την πιο προσφατη αποφαση που εκδοθηκε απο το Τριμελες Εφετειο Αθηνων ;
4564/2022 !
Ανατρεπει αρνητικη αποφαση Α βαθμου και δικαιωνει τους καταθετες - ομολογιουχους της τραπεζας Κυπρου για τα ΜΑΕΚ.
Ειναι πολυ μεγαλη αποφαση αλλα αξιζει τον κοπο να την διαβασετε !
Για οποιον αντεχει λοιπον
Καλο Σαββατοκυριακο
Κατερινα Δερμον
Παναγιώτης
#3459 | 22-01-2023 14:44
Παναγιώτης
Κατερίνα καλησπέρα
Περιμένω απόφαση εφετείου τέτοια από το τριμελες εφετείο Αθηνών (από Δικηγορικό Γραφείο Μαρκουλάκου) που εκδικάσθηκε 17/3/2022.Δεν ξέρω αν είναι η 4564/2022.Λες να είναι η δικιά μου? Κατερίνα μπορείς να επιβεβαιώσεις?
Ευχαριστώ Παναγιώτης
Guest
#3460 | 22-01-2023 14:58
Guest
Καλησπερα Παναγιωτη,
Δεν ειναι η αποφαση που περιμενεις. Η αποφαση απο 17.3.22 δεν εχει εκδοθει μεχρι σημερα ! Η αποφαση του Τρ.Εφετειου 4564.22 που αναρτηθηκε ειναι του Κοκκινου (δικηγοροι : Σπυρος Χατζης, Δομινικος Αρβανιτης ) απο αρνητικο Α βαθμο .
Ευχομαι καλα αποτελεσματα και στην δικια σου αποφαση ! Την περιμενω με αγωνια .
Κατερινα Δερμον
Παναγιώτης
#3461 | 23-01-2023 10:09
Παναγιώτης
Ευχαριστώ πολύ,εύχομαι ότι καλύτερο και σε σένα.
Μιχαλης Σητεια
#3462 | 23-01-2023 12:26
Μιχαλης Σητεια
Καλημερα νουμερο αποφασης δεν μου εχουν πει το δικηγορικο γραφειο ειναι πολυ καλο απο Αθηνα ΜΑ ΚΟΣ οι δικες γινονται Αθηνα αυτο που ξερω ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ ειναι οτι η αδερφη τις συζυγου μου τα χρηματα απο ΜΑΕΚ τα εχει παρει τωρα και 4 χρονια ειμαστε στο ιδιο δικηγορικο γραφειο ευχομαι οτι καλυτερο σε ολους τους συθμπασχοντες.
Μιχαλης Σητεια
#3463 | 23-01-2023 12:56
Μιχαλης Σητεια
Απο δικηγορικο γραφειο κ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ
kat.dermon
#3464 | 23-01-2023 21:51
kat.dermon
καλησπερα σε ολους !
Καλη επιτυχια Μιχαλη και Παναγιωτη! Το γραφειο του Μαρκουλακου ειναι εγγυηση !
Θα περιμενουμε τα νεα σας .
Κατερινα Δερμον
Guest
#3465 | 24-01-2023 09:15
Guest
ΤΟ Α1 ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ PERPETUAL? ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ?
Guest
#3466 | 25-01-2023 20:31
Guest
Η απόφαση 4564/2022 απαντάει καί για τόν αιτιώδη σύνδεσμο,άρα τό Α1 τμήμα τού ΑΠ δέν πρέπει λογικά να έχει κάποιο λόγο επιστροφής τής υπόθεσης στό εφετείο... Αφού μέχρι τώρα μόνο αυτό δικαιολογούσε τήν επιστροφή εκ νέου στό εφετείο...
Guest
#3467 | 08-02-2023 20:40
Guest
Εχουμε και νεα φρεσκια αποφαση υπερ μας απο το Τριμελες Εφετειο Αθηνων ! Μολις εχουμε νεοτερα θα ενημερωσω !
Κατερινα Δερμον
kat.dermon
#3468 | 09-02-2023 12:50
kat.dermon
καλο μεσημερι σε ολους !
Η αποφαση ειναι η 480/2023 25-1-2023 απο το 14ο Τριμελλες Εφετειο Αθηνων ! Ειναι του Μαρκουλακου και αντιστρεφει
αρνητικη αποφαση Α βαθμου : την 240/2019 για 31 ατομα -καταθετες -καταναλωτες !
Ειμαι ενθουσιασμενη που το Εφετειο καταλαβε την απατη και μας δικαιωσει ! Ευχομαι και αλλες παρομοιες αποφασεις να βγουν στο αμεσο μελλον .
Κατερινα Δερμον
zikalog
#3469 | 10-02-2023 18:16
zikalog
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Κατερίνα!!! Έρχεται η δικαίωση!! και ένα καλό μπόνους τόκοι μαζί, ελπίζω...η απάτη, έχει αποκαλυφθεί.. απλά προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο.. περισσότεροι τόκοι στην τσέπη μας...... γράψε τόκους..!!!
Guest
#3470 | 10-02-2023 23:45
Guest
ΜΑΚΑΡΙ . ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ. ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΑΣ .ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ . ΜΑΚΑΡΙ
Guest
#3471 | 11-02-2023 08:55
Guest
ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;
kat.dermon
#3472 | 12-02-2023 19:35
kat.dermon
καλησπερα σε ολους τους συμπασχοντες
Μολις αναρτησα στην σελιδα του "νομικου πλαισιου " την τελευταια υπεροχη αποφαση του Αρειου Παγου : 2061/2022 του Α2 τμηματος του Αρειου Παγου !
Διαβαστε την ! Μας δικαιωνει απολυτα !

Κατερινα Δερμον
ΥΓ : εχω συμπληρωσει και τις θετικες αποφασεις για ΜΑΕΚ με την τελευταια αποφαση 480/2023 του Τρ.Εφετειου Αθηνων
αν τυχον καποια θετικη αποφαση μας εχει ξεφυγει παρακαλω ενημερωστε με
Guest
#3473 | 28-02-2023 17:05
Guest
Κι αλλη θετικη αποφαση υπερ του καταθετη- καταναλωτη του Μονομελους Πρωτοδικειου Αθηνων εκδοθηκε σημερα 28.2.23 ! Ειχε συζητηθει στις 9.11.23 ! Η ελληνικη δικαιοσυνη μας ξαφνιαζει ευχαριστα και με την ταχυτητα της ! Συγχαρητηρια Νικο ! H συγκεκριμμενη αποφαση αφορα Μ.Χ. και Μ.Α.Κ. και η δικηγορος ειναι η Μαρια Θεοφανους !
Guest
#3474 | 28-02-2023 21:06
Guest
Κατερινα Δερμον
Guest
#3475 | 01-03-2023 10:40
Guest
ΜΠΡΑΒΟ ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
Guest
#3476 | 01-03-2023 20:35
Guest
Μπράβο παιδιά!!!
Συνεχίζουμε.
kat.dermon
#3477 | 07-03-2023 19:01
kat.dermon
Ο Αρειος Παγος ανεβασε στην ιστοσελιδα του την αποφαση 2061/2022 !
kat.dermon
#3478 | 07-03-2023 19:51
kat.dermon
διαβαστε στην σελιδα του "νομικου πλαισιου " και την αποφαση :1524/2022 του Α1 τμηματος του Αρειου Παγου που δικαιωνει
καταναλωτη για παρομοια προιοντα perpetual της Eurobank !
kat.dermon
#3479 | 09-03-2023 10:53
kat.dermon
καλημερα σε ολους
Και η καινουργια αποφαση του Τριμελους Εφετειου Αθηνων 480/2023 μολις αναρτηθηκε !!!
Ανατρεπει αρνητικη πρωτοδικη αποφαση !
Διαβαστε την στο νομικο πλαισιο
Κατερινα Δερμον
Guest
#3480 | 19-03-2023 20:47
Guest
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ; ΜΑ ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ .Ο ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ .
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ; CREDIT SUISSE ; ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ;
Guest
#3481 | 20-03-2023 10:08
Guest
ΚΑΘΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ : Η UBS ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ CREDIT SUISSE ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ "ΣΩΣΕΙ"
ΒΑΓΓΕΛΗΣ
#3482 | 20-03-2023 20:33
ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Έχετε καταλάβει ότι το ομόλογα ΑΤ1 της Credit Suisse είναι αντίστοιχα των ΜΑΕΚ ? Και ότι τώρα μάλλον θα ξεκινήσει ο αντίστοιχος κύκλος δικαστικών ενεργειών για όσους Ελβετούς θιγόμενους το θελήσουν ? Οτι το όλο σύστημα είναι σαθρό και δεν χρειάζεται παρά ένα νέο που θα προβληματίσει για την κεφαλαιακή επάρκεια της κάθε τράπεζας για να επιτυχυνθεί ο πανικός και η κατάρρευση ?
Guest
#3483 | 21-03-2023 20:41
Guest
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΕΛΙΚΑ .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ :
" OI ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΚΕ "
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ...ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΕΚ .
Guest
#3484 | 25-03-2023 11:21
Guest
ΑΤ1= Ομόλογα ακριβώς όπως τά ΜΧ,ΜΑΚ,ΜΑΕΚ τών απατεώνων που τά πούλησαν σε απλούς ανθρώπους γιά νά σωθούν,μιας και ήξεραν από πολύ νωρίς ότι βυθίζονται.
Guest
#3485 | 27-03-2023 21:17
Guest
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ
Guest
#3486 | 08-04-2023 17:01
Guest
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ;
Guest
#3487 | 15-04-2023 09:52
Guest
Χρόνια πολλά,Καλή Ανάσταση σε όλους μας στό Forum!
Guest
#3488 | 15-04-2023 10:39
Guest
https://www.euro2day.gr/news/Cyprus/article/2184551/xanamoirazei-merisma-meta-apo-12-hronia-h-trapeza.html
Guest
#3489 | 16-04-2023 21:33
Guest
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΑΣ !
john364
#3490 | 16-04-2023 22:06
john364
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΝΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
kat.dermon
#3491 | 17-04-2023 18:47
kat.dermon
Χριστος Ανεστη και χρόνια πολλά σε όλους τους ομοιοπαθούντες !
Ευχομαι στην ολοκληρωτική δικαίωση μέσα στο 2023 σε όλους μας.

Κουράγιο και δύναμη σε όλους όσους περιμένουν ακόμα
Κατερινα Δερμον
kat.dermon
#3492 | 17-04-2023 19:03
kat.dermon
Επισης διαβαστε το χρησιμο αρθρο που επισημανε ο #3488 για την διανομη μερισματος απο την τραπεζα Κυπρου,
Απλα να ξερουμε ολοι πως δεν μας αφορα ! Δεν αφορα οσους ειχαν ΜΑΕΚ , ΜΑΚ , ΜΧ .
Guest
#3493 | 17-04-2023 19:08
Guest
"Οι μέτοχοι που κατέχουν μετοχές στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου μέσω της Euroclear Bank και/ή της CREST θα πρέπει να επικοινωνήσουν και/ή να συμβουλευτούν τους χρηματιστές τους για τις σχετικές διαδικασίες της Euroclear Bank και/ή της CREST για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με το Μέρισμα."
Guest
#3494 | 17-04-2023 19:20
Guest
Αρμενόπουλος
Β. Τουντόπουλος, Νομικά ζητήματα από την κατάρτιση συναλλαγών σε Μετατρέψιμα Αξιόγραφα Ενισχυμένου Κεφαλαίου (ΜΑΕΚ). Σκέψεις σχετικά με την 278/2019 ΠολΠρωτΑθ
Γνωρίζει κανείς αν είναι βιβλίο η αρθρο ;
Guest
#3495 | 18-04-2023 12:23
Guest
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ . ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΑΤΕΣ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΖΗΣΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ .
ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΠΙΣΩ
Guest
#3496 | 07-05-2023 18:04
Guest
ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ;
Guest
#3497 | 08-05-2023 10:24
Guest
Καλημέρα, έλαβα την επιστολή για το μέρισμα (0,05 νομίζω ανά μετοχή) . Η τράπεζα πάει καλά , με τα δικά μας λεφτά, ελπίζω τα δικαστήρια να μας επιστρέψουν με καλούς τόκους τα κλεμένα
Guest
#3498 | 08-05-2023 12:13
Guest
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ,
ΕΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΛΕΟΝ .
ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ;
Guest
#3499 | 08-05-2023 15:26
Guest
https://www.bankingnews.gr/trapezika-nea/articles/677280/kofinakos-alvarez-marsal-pos-oi-evropaikes-arxes-prostateyoun-tous-ependytes-apo-tis-titlopoiiseis-ypsiloy-kindynou-ta-didagmata-apo-tin-credit-suisse

Μάς αφορά τό άνω άρθρο ; Κάποιος που γνωρίζει νά μάς απαντήσει σάς παρακαλώ!
Guest
#3500 | 09-05-2023 15:22
Guest
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΕΚ
kat.dermon
#3501 | 10-05-2023 11:29
kat.dermon
καλημερα σε ολη την ομαδα ,

Θα ηθελα να ευχηθω μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια στην αναιρεση που συζητηθηκε την Δευτερα 8-5-2023 στο Α1 τμημα του Αρειου Παγου σχετικα με την 273/2018 θετικη Αποφαση του Εφετειου Ιωαννινων
Αφορουσε ενα ζευγαρι που ηρθαν απο την Νοτια Αφρικη ( με τα λεφτα που εφεραν απο τα απειρα χρονια δουλειας τους )
για να ζησουν αξιοπρεπως στην Πρεβεζα , στην πατριδα τους ! Ε μαντεψτε ! Τους τα εφαγε η τραπεζα Κυπρου ολα !!
Χρονια προσπαθεις να αποταμιευσεις ενα ποσον για ασφαλη γεραματα και ερχεται μια τραπεζα μεσα σε μια στιγμη και στα εξαφανιζει ολα . Κριμα και αδικο !
Το ζευγαρι αποζημιωθηκε αλλα η τραπεζα θελει να εξαντλησει ολα τα ενδικα μεσα "μεχρι θανατου "
Καλη επιτυχια λοιπον στην Ειρηνη και στον συζυγο της .
Κατερινα Δερμον
Guest
#3502 | 10-05-2023 21:56
Guest
Καλή επιτυχία στήν οικογένεια από τα Ιωάννινα, ευχόμαστε πλέον τό Α1 τμήμα νά καταλάβει τήν μεγάλη απάτη της τράπεζας Κύπρου η οποία ήξερε ότι πτωχεύει όπως λένε πρώην διευθυντικά τους στελέχη καί έκλεψε από ανυποψίαστους ανθρώπους τίς καταθέσεις τους.
Έχει ο καιρός γυρίσματα γιά όλους!!!
Μιχαλης Σητεια
#3503 | 18-05-2023 21:11
Μιχαλης Σητεια
Μετα απο τοσα χρονια δικαιωθηκα απο δικηγορικο γραφειο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ
Guest
#3504 | 18-05-2023 21:21
Guest
ΜΠΡΑΒΟ !!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
kat.dermon
#3505 | 20-05-2023 21:18
kat.dermon
καλησπερα σε ολους τους συνομολογιουχους !
Μια ακομα θετικη αποφαση του Τριμελους Εφετειου Αθηνων εχει εκδοθει απο το δικηγορικο γραφειο του Μαρκουλακου !
Η 2300 /2023 ! Μπορειτε να την διαβασετε στο νομικο πλαισιο !
Ειμαι πολυ χαρουμενη που οι Εφετες αντιλαμβανονται την απατη και μας δικαιωνουν !
Συγχαρητηρια στο γραφειο του Μαρκουλακου !
Αντε και στα δικα μας
Κατερινα Δερμον
Guest
#3506 | 15-06-2023 13:55
Guest
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ;
Guest
#3507 | 16-06-2023 20:42
Guest
Περιμένουμε κάποια απόφαση από ΑΠ ;
kat.dermon
#3508 | 18-06-2023 17:47
kat.dermon
καλο απογευμα σε ολους
Εχουν δημοσιευτει δυο ακομα θετικες αποφασεις ΜΑΕΚ Α βαθμου του δικηγορικου γραφειου του Κοκκινου .
Η αποφαση του Αρειου Παγου που περιμενουμε συζητηθηκε στις 8-5-2023 απο το Α1 τμημα του Αρειου Παγου και αναμενουμε αποφαση σε εξη μηνες περιπου (προς το τελος του 2023 δηλαδη )
Καλη επιτυχια σε ολους οσους περιμενουν αποφασεις
Κατερινα Δερμον
kat.dermon
#3509 | 18-06-2023 18:12
kat.dermon
Συνολικά ειναι 90 θετικες αποφασεις που γνωρίζουμε σε ολους τους βαθμούς !
Guest
#3510 | 25-06-2023 16:34
Guest
ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
stelios1942
#3511 | 21-07-2023 11:43
stelios1942
Ακόμη μια θετική Απόφαση (5590/2023) του Μ.πρ.Αθ.για τους κατόχους ΜΑΕΚ.
john364
#3512 | 21-07-2023 17:37
john364
ΜΠΡΑΒΟ Κ.ΣΤΕΛΙΟ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΔΡΟΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΟΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ,ΠΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ? ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
stelios1942
#3513 | 22-07-2023 13:50
stelios1942
Δυο ενάγοντες. Δικηγόρος Δομίνικος Αρβανίτης.
Guest
#3514 | 24-07-2023 18:31
Guest
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ.
Guest
#3515 | 27-07-2023 12:50
Guest
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ !!!1 ΣΤΕΛΙΟ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΚΟΜΑ ? ΠΩΣ ΕΤΣΙ ?
Guest
#3516 | 27-07-2023 12:51
Guest
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΠΑΝΤΩΣ ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ
Guest
#3517 | 15-08-2023 11:14
Guest
Χρόνια πολλά σέ όλα τά θύματα τής τράπεζας Κύπρου!
Guest
#3518 | 15-08-2023 17:14
Guest
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ! ΕΙΘΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !
Guest
#3519 | 01-09-2023 14:14
Guest
Καλό μήνα σέ όλους μας,μέ καλά - ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!
kat.dermon
#3520 | 01-09-2023 19:28
kat.dermon
καλό μήνα σε όλους και καλο φθινόπωρο !
Εχω ακόμα ενα καλο νεο : μόλις βγηκε η αποφαση 3505/2023 του Τριμελους Εφετειου Αθηνών !
Θετικη υπερ των καταναλωτών και η οποια ανέτρεψε πρωτόδικη αρνητικη αποφαση !
Απο το δικηγορικο γραφειου του Κυριακόπουλου .
Πολυ ομορφο ξεκινημα του φθινοπωρου για τις υποθέσεις μας !
Κατερινα Δερμόν
Guest
#3521 | 02-09-2023 23:57
Guest
Πολύ καλά νέα.
Περιμένοντας τά αποτελέσματα τού ΑΠ
Guest
#3522 | 01-10-2023 19:46
Guest
ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ;
kat.dermon
#3523 | 14-10-2023 17:40
kat.dermon
καλησπερα σε ολους τους συνομολογιουχους
Δυο αποφασεις Αρειου Παγου περιμενουμε αυτη τη στογμη !
Ευχομαι να ειναι υπερ των καταναλωτων
Κατερινα Δερμον
kat.dermon
#3524 | 17-10-2023 19:51
kat.dermon
καλησπερα σε ολους ,
Ακομα μια πρόσφατη θετικη αποφαση του Τριμελους Εφετειου Αθηνων 4727/2023 !!
Απο το δικηγορικο γραφειο του Μιχαλη Μαρκουλακου

Παντα καλα νεα ευχομαι να εχουμε απο δω και μπρος
Κατερινα Δερμον
john364
#3525 | 18-10-2023 12:02
john364
ΑΜΙΝ ,ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΜΑΣ ΔΙΝΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Guest
#3526 | 19-10-2023 10:22
Guest
Ευχαριστούμε θερμά Κατερίνα γιά τήν διαρκή ενημέρωση πού έχουμε από εσένα.
Guest
#3527 | 20-10-2023 10:02
Guest
ΠΟΣΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΕΡΝΕΙΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Guest
#3528 | 29-10-2023 18:58
Guest
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ;;
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2015 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ . ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΝΙΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΕΤΣΙ ;
ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ
antonaropoulos
#3529 | 09-11-2023 17:12
antonaropoulos
https://www.philenews.com/oikonomia/kypros/article/1405567/dikeosi-katatheti-pou-echase-lefta-sto-kourema-tou-13-to-skeptiko-tis-apofasis/
Guest
#3530 | 13-11-2023 22:43
Guest
https://www.insider.gr/epiheiriseis/298071/trapeza-kyproy-kathara-kerdi-349-ekat-eyro-sto-enneamino-toy-2023?utm_source=Link_Share&utm_medium=referral
Guest
#3531 | 15-11-2023 19:44
Guest
ΚΕΡΔΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ
kat.dermon
#3532 | 21-11-2023 20:29
kat.dermon
καλησπερα σε ολους τους συνομολογιουχους
Εχω την χαρα μετα απο δεκα (10 ) χρονια δικαστικων αγωνων να αναρτω στο νομικο πλαισιο της ιστοσελιδας μας
την δικη μου αποφαση !!! ΠΠρΑθ 3784/2023 ! Η δικαιωση ηρθε μετα απο δεκα χρονια !
Θα ηθελα να ευχαριστησω τον δικηγορο μου τον κυριο Αρβανιτη και το δικηγορικο γραφειο του Κ.Κοκκινου που εδωσε
τον δικαστικο αγωνα μαζι μου !
Γνωριζω οτι εχω ακομα μπροστα μου δευτερο βαθμο και Αρειο Παγο ! Παρολα αυτα το συναισθημα αυτο της δικαιωσης ειναι ανεπαναληπτο ! Ευχομαι σε ολους σας την ιδια επιτυχια μεχρι την αμετακλητη δικαιωση μας
Θα ειμαστε εδω στον κοινο αγωνα μεχρι την αμετακλητη δικαιωση ολων μας
Κατερινα Δερμον
ZISIS
#3533 | 22-11-2023 07:48
ZISIS
Μπράβο , συγχαρητήρια !!! Πάντα καλές ειδήσεις για όλους μας. Κατερίνα , εύχομαι σύντομη θετική απόφαση στο Εφετείο , για όλους μας . Δίνεις σπουδαίο αγώνα για τον εαυτό σου αλλά και για όλους εμάς και μας στηρίζεις πάντοτε . !! Επιτέλους φαίνεται ότι πλησιάζουμε στη δικαίωση!!
ΜΠΡΑΝΤΖΟΥΚΑΚΗΣΣΥΜΕΩΝ
#3534 | 22-11-2023 10:11
ΜΠΡΑΝΤΖΟΥΚΑΚΗΣΣΥΜΕΩΝ
Κυρία Κατερίνα, πολλά πολλά συγχαρητήρια, το αξίζατε!!! Τα λόγια είναι περιττά πόσο μας έχετε όλους βοηθήσει!!! Λέγοντας και εγώ τον πόνο μου, προσπαθώντας κάπως να παρηγορήσω όλους τους εξαπατηθέντες, που ακόμη δυστυχώς αναμένουν τη δικαίωση...Ξέρετε, κα Κατερίνα, έχετε μιλήσει και με τη μητέρα μου, ήμασταν από τους πρώτους που είχαμε προσφύγει στα Δικαστήρια το 2014. Θυμάστε ότι τότε μας εξέδωσε το δικαστήριο μία απόφαση, που έλεγε ότι...αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Κύπρου... Έκτοτε, ευτυχώς, έχει περάσει πολύ νερό στο αυλάκι, η άποψη αυτή δεν υϊοθετήθηκε από τα Ελληνικά Δικαστήρια. Εν πάσει περιπτώσει, μετά από πολλές "τρικυμίες", η υπόθεσή μας συζητήθηκε εκ νέου πρωτόδικα την 2α Μαρτίου 2022... Δυστυχώς, μέχρι και σήμερα (22-11-2023) δεν έχουμε απόφαση επί της ουσίας και απλά αναμένουμε...Τέλος πάντων, αναφέρω τα ανωτέρω, για να αναδείξω και εγώ πόσο τεράστια υπομονή απαιτείται από όλους μας και πόσο πρέπει συνεχώς να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια αιτήματά μας...
Guest
#3535 | 22-11-2023 11:13
Guest
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ . Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
john364
#3536 | 22-11-2023 15:08
john364
Μπράβο κυριά κατερινα που δικαιωθήκατε το αξίζατε, οπωσ ολοι μας, είμαι πολύ χαρουμενοσ για αυτήν την αποφαση,ελπιζο και ευχωμε να δικαιωθούμε ολοι μασ από την μεγαλύτερη απατη ολων των επωχων που εγινε από τράπεζα εις βαροσ των αποταμιευτών,καλη συνέχεια μέχρι το τελοσ τησ δικαίωσης για ούλους μας
Kpapatrian
#3537 | 25-11-2023 19:12
Kpapatrian
Με τον Άρειο Πάγο τι γίνεται ακόμη κανένα νέο ;
Guest
#3538 | 25-11-2023 23:22
Guest
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣ
Κώστας-Κρ.
#3539 | 30-11-2023 15:03
Κώστας-Κρ.
Μπράβο Κατερίνα και από εμένα. Να σε ρωτήσω, μήπως ξέρεις σε πόσο καιρό θα πάρεις πίσω τα χρήματα που δικαιούσαι;
kat.dermon
#3540 | 08-12-2023 12:42
kat.dermon
καλο μεσημερι Κωστα ,
Το προσωρινα ετελεστό θεωρητικα θα το δωσουν αμεσα .
Τα υπόλοιπα χρηματα με την εκδοση τελεσιδικης αποφασης (Εφετειου ) εφοσον κερδισουμε.
Χρονικος ορίζοντας =2026
Καλη επιτυχια και στην δικη σου υποθεση
Κατερινα Δερμον
Κώστας-Κρ.
#3541 | 11-12-2023 22:48
Κώστας-Κρ.
Να είσαι καλά.
Guest
#3542 | 19-12-2023 13:21
Guest
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !
Guest
#3543 | 26-12-2023 20:10
Guest
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ;;
Guest
#3544 | 01-01-2024 11:07
Guest
καλή και ευτυχισμένη χρονιά σε όλους ! Υγεία να έχουμε και καλά αποτελέσματα σε όσους ταλαιπωρούνται ακόμα
11 χρόνια στα δικαστήρια !
Guest
#3545 | 02-01-2024 13:09
Guest
Καλή χρονιά σέ όλους μας που εμπλέκονται στό σκάνδαλο τής τράπεζας Κύπρου....
Μπορεί κάποιος νά μάς ενημερώσει τί συμβαίνει μέ τήν διεθνή διαιτησία ;;;
Κώστας-Κρ.
#3546 | 02-01-2024 20:09
Κώστας-Κρ.
Γεια σας και καλή χρονιά.
Τη 14/12/23 θα γινόταν δικαστήριο μέσω του δικηγορικού του Kyros Law Office που αφορούσε τη διεθνή διαιτησία. Την μεθεπόμενη που τους ρώτησα το αποτέλεσμα μου είπαν η υπόθεση αναβλήθηκε λόγου απεργίας δικαστικών υπαλλήλων και οτι θα με ενημερώσουν όταν έχουν καινούργια ημερομηνία κάτι που δεν έγινε ακόμα.
Guest
#3547 | 03-01-2024 10:26
Guest
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΩΣΤΑ ,
ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ; EDV EIXAME ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
Κώστας-Κρ.
#3548 | 03-01-2024 23:46
Κώστας-Κρ.
Έχεις δίκιο, στη υπόθεσή μου κατόπιν εκδόσεως απορριπτικής απόφασης σε πρώτο βαθμό, έχει ασκηθεί έφεση ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών. Δυστυχώς με πρόλαβε η απεργία.
kat.dermon
#3549 | 08-01-2024 14:13
kat.dermon
καλη χρονια σε ολους με υγεια και τελικη δικαιωση ευχομαι !
Εχουμε εξαιρετικά νεα απο τον Αρειο Παγο !!! : Νεα αποφαση 16/2024 του Α1 τμηματος ειναι υπερ μας και δικαιωνει τους αμοιρους καταναλωτες !
Το ζευγαρι απο την Πρεβεζα που ειχε διακιωθει στον Α και Β βαθμο , τωρα δικαιώνεται και απο το Ανωτατο Δικαστηριο της Χωρας : τον Αρειο Παγο και απο το Α1 τμημα !
Ειμαι χαρουμενη τοσο πολυ για την εξελιξη αυτη !
Αντε ευχομαι σε ολους να συνεχισει δικαστικα η χρονια με επιτυχίες μεχρι την οριστικη τελικη δικαιωση !
Δικηγοροι : Δημητριος Γουβεττας , Μιχάλης Μαρκουλακος , Δημητρα Βιτσου
Ευχαριστουμε θερμα το γραφειο του Μαρκουλακου για την σημαντική συμβολή του στην υπόθεση αυτη .
Κατερινα Δερμον
Guest
#3550 | 08-01-2024 14:42
Guest
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
zikalog
#3551 | 10-01-2024 08:32
zikalog
ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ .
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2024 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΜΑΣ!!!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ , ΝΕΑ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ! ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ!!
kat.dermon
#3552 | 14-01-2024 20:40
kat.dermon
καλησπερα σε ολους
Διαβαστε στο νομικο πλαισιο την αναλυτικοτατη αποφαση του Τριμελους Εφετειου Αθηνων 4727/2023 που ξεκαθαριζει ολες
τις "αιτιασεις " της τραπεζας Κυπρου ! (οτι δηθεν επρεπε να γνωριζουμε οτι οι τιτλοι αυτοι ηταν "ακυροι " και δεν ηταν προθεσμιακη καταθεση )
Ευτυχως η αληθεια βγαινει παντα στο φως !!!
Καλο βραδυ συμπορευτες !
Καλη δικαιωση σε ολους μας
Κατερινα Δερμον
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
#3553 | 26-01-2024 19:08
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
PARAKALO POLY EXEI KANENAS SAS ENHMEROSH ME TO TI GINETAI ME TA DIETHNH DIKASTHRIA ICID KATA KYPRIAKH DHMOKRATIAS??...EIXA ENHMEROTHEI GIA APOFASH STO TELOS 2023 KAI TORA BLEPO OTI TRABAEI KAI ALLO AKOMA MAKRIA H BALITSA....
Guest
#3554 | 26-01-2024 20:51
Guest
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ .
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
GuestM
#3555 | 30-01-2024 09:25
GuestM
Καλημέρα σε όλους
Παρακαλώ επειδή έχω μπερδευτεί λίγο μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Δείχνει η τελευταία ανάρτηση ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε πολλών τις υποθέσεις. Οι υποθέσεις αυτές αν είναι στο δικαστήριο Α για παράδειγμα ή δικαστήριο Β τι σημαίνουν? ότι πρέπει να περιμένουμε και άλλα χρόνια για Αρειο Πάγο , διαθνή διαιτησία κτλ? ή θα πάρουμε κάποια στιγμή τα χρήματά μας μέχρι το 2026 όπως ανάφερε η κ. Δερμον?
Guest
#3556 | 30-01-2024 13:46
Guest
ΚΑΠΟΙΟΙ EXOYN ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ .ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΙΟΝ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΜΑΣ .
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ .
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ
GuestM
#3557 | 31-01-2024 11:00
GuestM
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εύχομαι να δικαιωθούμε όλοι γιατί αρκετά έχουμε υποστεί.
kat.dermon
#3558 | 07-02-2024 17:35
kat.dermon
καλησπέρα σε ολους τους συμπάσχοντες ,
Θα ηθελα να διαβάσετε την εξαιρετική αποφαση Ν.16/2024 του Αρειου Παγου (εχει αναρτηθει στο νομικο πλαισιο )
Να απαντήσω στο σχόλιο #3555 για διευκρινησεις σχετικα με τους χρόνους αποδοσης της δικαιοσύνης:
καποιοι εχουν δικαιωθεί στον Α βαθμο = στα πολιτικα Πρωτοδικεια της Χωρας
καποιοι εχουν δικαιωθει στον Β βαθμο = στα πολιτικα Εφετεια της Χωρας (μετα τον Α βαθμο του Πρωτοδικειου αν δικαιωθουμε , τραπεζα Κυπρου μας "σύρει " στον Β βαθμο δηλ στο Εφετειο )
τελος οι πιο τυχεροι εχουν δικαιωθει στον τελευταιο βαθμο δηλαδη στο Ανωτατο Δικαστηριο της Χωρας (Αρειος Παγος )
Μετα την Εφεση (αν δικαιωθουμε ) η τραπεζα καταθετει αναιρεση δηλαδη αμφισβητει την αποφαση των Εφετειων και μας "συρει" εκ νεου στον Αρειο Παγο με την ελπιδα να μην μας αποζημιωσει.
Η απορριψη της αναιρεσης της τραπεζας ειναι μια "αμετακλητη " αποφαση = μετα δεν μπορει να κανει κατι αλλο για να μην μας αποζημιωσει
Η Διεθνης Διαιτησια δεν εχει σχεση με τα ελληνικα δικαστηρια και στρεφεται κατα του Κυπριακου Δημοσιου με το επιχειρημα της "διακριτικης μεταχείρισης " των Κυπρίων πολιτων και φορέων εναντι των λοιπων ξενων υπηκόων που κατεθεσαν τα χρηματα τους στην Κυπρο η στην Ελλαδα και τα εχασαν .Η Διεθνης Διαιτησια ειναι σε δικαστηριο της Αμερικης και εχει να κανει με οικονομικες διαφορες κρατων και λοιπων ιδιωτων .
Η μια υποθεση δεν εχει συναφεια με την αλλη (ετσι εχω καταλαβει )
Ελπιζω να βοηθησα λιγο με απλοικο τροπο να αποσαφηνιστουν καποιες προτασεις που γραφονται συνεχεια εδω
καλη επιτυχια σε ολους
Κατερινα Δερμον
kat.dermon
#3559 | 07-02-2024 19:44
kat.dermon
Για την Διεθνη Διαιτησια , η ενημερωση μεσα απο την ιστοσελιδα τους :
Status of Proceeding:
Pending
Latest Development:
May 2, 2023 -

Each party files a post-hearing brief.
Μεταφραση : Η υποθεση εκκρεμει απο τις 2/5/2023 ! Περιμενουν αποφαση !
Εδω θα κανω το σχόλιο μου : Εμεις εχουμε πολυ καλυτερους ρυθμους αποδοσης δικαιοσυνης !!
stelios1942
#3560 | 09-02-2024 15:28
stelios1942
Να προσθέσω σε αυτά που γράφει η κυρία Κατερίνα ότι μετά την έκδοση θετικής επετειακής απόφασης (τελεσίδικη απόφαση) η τράπεζα πληρώνει το κεφάλαιο και τους νόμιμους τόκους από την ημερομηνία κατάθεσης της αγωγής.Στην περίπτωση που η τράπεζα ασκήσει αναίρεση στον ΑΠ και κερδίσει , τα καταβληθεντα πόσα επιστρέφονται.
Στην περίπτωση που υπάρχουν αντικρουόμενες αποφάσεις των τμημάτων Α1 και Α2 του Α.Π. τα πράγματα μπλέκονται και αποφασίζει τελικά η ολομέλεια του Α.Π.
john364
#3561 | 13-02-2024 11:47
john364
Δικαστήριο δικαίωσε κάτοχο αξιογράφων σε βάρος της Τράπεζας Κύπρου
https://www.inewsgr.com/147/dikastirio-dikaiose-katocho-axiografon-se-varos-tis-trapezas-kyprou.htm
Guest
#3562 | 13-02-2024 15:39
Guest
Αυτός είχε ΜΧ , τόν προέτρεψαν νά τά μετατρέψει σέ ΜΑΚ καί η μετέπειτα προτροπή ήταν νά τά μετατρέψει σέ ΜΑΕΚ. Ένας γνωστός του φίλος τραπεζίτης.... Συμπέρασμα= πρίν από οποιασδήποτε τραπεζική συναλλαγή γιά τά χρήματά μας επίσκεψη 50€ σέ δικηγόρο γιά επιβεβαίωση τών λεγομένων τής τράπεζας. Οι τράπεζες δέν είναι εκκλησίες, δέν είναι δημοσίου χαρακτήρα όπως παλιά η Εθνική όπως ξέραμε οι παλιότεροι... Είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις οι οποίες αποσκοπούν αυστηρά μόνο τό κέρδος....
Guest
#3563 | 14-02-2024 21:09
Guest
ΤΩΡΑ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΕΣ !
zikalog
#3564 | 19-02-2024 11:10
zikalog
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

Κέρδη 487 εκατ. ευρώ το 2023 για την Τράπεζα Κύπρου
Αυξημένα 114% τα καθαρά έσοδα από τόκους στο σύνολο της χρήσης

https://www.euro2day.gr/news/Cyprus/article/2232244/kerdh-487-ekat-eyro-to-2023-gia-thn-trapeza-kyproy.html

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ!! ΠΟΛΛΏΝ ΕΤΏΝ!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
#3565 | 19-02-2024 13:41
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ :

•Τράπεζα Κύπρου: Άλμα στα κέρδη μετά τη φορολογία, στα €487 εκατ. για το 2023

•Κέρδη μετά φόρων ύψους €487 εκατ. (σε σύγκριση με €57 εκατ. το προηγούμενο έτος) κατέγραψε η Τράπεζα Κύπρου το 2023, σύμφωνα με την ανακοίνωση των στοιχείων των μεγεθών της για το σύνολο του έτους.

•Τα βασικά κέρδη ανά μετοχή που αναλογούν στους ιδιοκτήτες της εταιρίας ύψους €1,09 για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023, όπως σημειώνει η Τράπεζα.

• Καθαρά έσοδα από τόκους ύψους €792 εκατ., αυξημένα κατά 114% σε ετήσια βάση

• Kαθαρά έσοδα από τόκους ανήλθαν στο υψηλό των €220 εκατ. κατά το δ’ τρίμηνο 2023, αυξημένα κατά 3% σε τριμηνιαία βάση

• Μη επιτοκιακά έσοδα ύψους €300 εκατ. αυξημένα κατά 3% σε ετήσια βάση, καλύπτοντας το 88% των συνολικών λειτουργικών εξόδων2

• Συνολικά λειτουργικά έξοδα αυξημένα κατά 5% σε ετήσια βάση, καθώς οι ενέργειες βελτίωσης της αποδοτικότητας κατά το 2022 αντισταθμίζουν εν μέρη τις πληθωριστικές πιέσεις. Μείωση δείκτη κόστους προς έσοδα2 στο 31% (σε σύγκριση με 49% το προηγούμενο έτος)

• Κέρδη μετά τη φορολογία ύψους €487 εκατ. (σε σύγκριση με €57 εκατ. το προηγούμενο έτος). Βασικά κέρδη ανά μετοχή που αναλογούν στους ιδιοκτήτες της Εταιρίας ύψους €1.09 για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023 - Ρευστότητα και ανθεκτικότητα ισολογισμού

•Υψηλή ρευστότητα στον ισολογισμό με €9.6 δις τοποθετημένα στην ΕΚΤ

•Ισχυρή κεφαλαιακή θέση και επικέντρωση στη δημιουργία αξίας για τους μετόχους

• Ενσώματη λογιστική αξία ανά μετοχή ύψους €4.93 στις 31 Δεκεμβρίου 2023, αυξημένη κατά 24% σε ετήσια βάση

•Το 2023 θεωρείται μια χρονιά ορόσημο για το Συγκρότημα, αντιπροσωπεύοντας την έναρξη μιας νέας εποχής όπου το Συγκρότημα είναι ισχυρό και με ικανοποιητική κεφαλαιακή επάρκεια. Κατά το έτος 2023 έχουμε επιτύχει ισχυρά οικονομικά και λειτουργικά αποτελέσματα. Έχουμε καταγράψει κέρδη μετά τη φορολογία ύψους €487 εκατ.

•Η κυπριακή οικονομία παραμένει ισχυρή, καταγράφοντας ανάπτυξη ύψους 2.3% κατά το δ’ τρίμηνο 2023, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ανθεκτικότητα της σε εξωτερικούς κλυδωνισμούς. Μέσα σε αυτό το ευνοϊκό περιβάλλον ξεκινούμε το 2024 από θέση ισχύος.Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τη στρατηγική που έχουμε θέσει, εστιάζοντας στη στήριξη των πελατών μας, στη δημιουργία αξίας για τους μετόχους μας, στηρίζοντας παράλληλα την ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας".........

ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ 2011 ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΛΕΨΑΤΕ !!!
zikalog
#3566 | 22-02-2024 19:43
zikalog
Καλησπέρα, διαβάζω σέ ιστοσελίδα, ότι υπάρχει η πληροφορία για επιστροφή της τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα, καθώς και το ενδιαφέρον της για εισαγωγή της στο ελληνικό χρηματιστήριο. Εφόσον επαληθευτεί η είδηση θεωρώ ότι μπορεί να έχει ιδιαίτερη σημασία για την υπόθεση μας, ειδωμεν!!

https://www.bankingnews.gr/trapezika-nea/articles/722831/nea-ekseliksi-meta-apo-8-xronia-epistrefei-sto-elliniko-xrimatistirio-i-metoxi-tis-trapezas-kyprou
Guest
#3567 | 23-02-2024 18:38
Guest
Δέν θά έχει καμμία ιδιαίτερη σημασία...
Όσοι έχουν κάποιο πρόβλημα μαζί της είναι απλώς δικαστικά...
Μήν περιμένετε κάτι νά αλλάξει. Δέν νομίζω ότι θά πετύχει κάτι.
Guest
#3568 | 28-02-2024 11:48
Guest
ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ? ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ! ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ????
Guest
#3569 | 18-03-2024 11:15
Guest
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ !
Guest
#3570 | 18-03-2024 14:57
Guest
Καλή Σαρακοστή σέ όλο τό Forum!
Guest
#3571 | 21-03-2024 12:05
Guest
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ?
Guest
#3572 | 21-03-2024 21:44
Guest
Δέν μπορεί κανένας νά μάς ενημερώσει ;
Ο Κος Κυριακόπουλος έγραφε όταν ψάχναμε γιά πελάτες. Τώρα δέν μπορεί νά γράψει δύο γραμμές νά μάς ενημερώσει;
Guest
#3573 | 28-03-2024 11:57
Guest
ΦΟΒΕΡΟ ?
antonaropoulos
#3574 | 05-04-2024 02:13
antonaropoulos
https://www.sigmalive.com/news/oikonomia/1209286/sykalasykata-i-trapeza-kyprou-na-analavei-tin-efthyni-pou-tis-analogei
Guest
#3575 | 05-04-2024 11:45
Guest
Τούς έχουν γραμμένους στά παλαιά τους υποδήματα.... Φαίνεται αυτό εδώ καί 11 χρόνια!
Έχουν τελειώσει αυτά τά θέματα... Μόνο δικαστικά καί νά πληρώσουν 10% παραπάνω γιά κάθε χρόνο που περνάει από τήν ημερομηνία που άρχισαν τίς κλεψιές τους όπως έχει ήδη αποφανθεί ο ΑΠ σέ περίπου 70 εξαπατηθέντες μέ ΜΑΕΚ.
Καλημέρα σας.
Guest
#3576 | 08-04-2024 11:17
Guest
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΓΝΩΡΙΖΕI ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΕΚ ;
ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ;
GuestM
#3577 | 12-04-2024 15:01
GuestM
Καλησπερα, κι εγω την ιδια απορια
Guest
#3578 | 17-04-2024 12:07
Guest
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ;
kat.dermon
#3579 | 22-04-2024 20:48
kat.dermon
καλησπερα σε ολους
Εχουν ηδη συζητηθει τρεις ακομα υποθεσεις ΜΑΕΚ στον Αρειο Παγο (Μαρτιο 2024 & Απριλιο 2024 )
και περιμένουμε αποφασεις μεσα στο 2024.
Κατερινα Δερμον
GuestC
#3580 | 23-04-2024 13:27
GuestC
Ευχαριστούμε πολύ Κα Κατερίνα!
GuestC
#3581 | 29-04-2024 19:31
GuestC
Καλό Πάσχα καί καλή Ανάσταση σέ όλο τό Forum!
Guest
#3582 | 01-05-2024 18:19
Guest
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
john364
#3583 | 03-05-2024 00:57
john364
ΑΜΙΝ
bill
#3584 | 23-05-2024 10:10
bill
η Κυπριακή Δημοκρατία έχει συστήσει ένα Ταμείο Αλληλεγγύης το οποίο είναι πλέον ανοικτό για εγγραφή σε εκείνους που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Αυτή είναι μια οικειοθελής πρωτοβουλία της Κυπριακής κυβέρνησης προς όφελος των καταθετών και ομολογιούχων της Λαϊκής Τράπεζας και της Τράπεζας Κύπρου.
Η σχετική προθεσμία είναι η 25η Μαΐου 2024
Όπως γράφουν στο διαδίκτυο η αποζημίωση κατά τα φαινόμενα θα είναι 8% επί της ζημίας που υπέστη έκαστος.
john364
#3585 | 23-05-2024 11:28
john364
ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΡΘΕ ΝΑ ΦΙΑΞΙΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ,ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝΕ ΔΙΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 25/5/2024 ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 8/100 ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΑΣ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ????????????????? ΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ??????????? ΤΩΡΑ?????? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 8/100 ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΑΣ????????????? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΑ????????????????????????????????????????
Τελευταίες εξελίξεις:
(υπόθεση ICSID αριθ. ARB / 15 / 49) 21 Μαΐου 2024 - Το Δικαστήριο εκδίδει απόφαση σχετικά με την ευθύνη.
Angel
#3586 | 23-05-2024 14:27
Angel
Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστήριο βγήκε υπέρ της Κύπρου.και είναι τελική,
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
#3587 | 23-05-2024 18:17
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ 8% ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝΕ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Angel
#3588 | 24-05-2024 10:41
Angel
https://national-solidarity-fund.service.gov.cy/index-who?culture=el-GR Η προθεσμεία λήγη σήμερα 25/05/2024
Angel
#3589 | 24-05-2024 17:37
Angel
https://inbusinessnews.reporter.com.cy/article/2024/5/23/776723/to-diethnes-diaitetiko-dikasterio-tes-pagkosmias-trapezas-aperripse-prosphuge-katatheton-kai-katokhon-axiographon/
Georges
#3590 | 24-05-2024 20:45
Georges
Κατάφερε κάποιος να υποβάλει την αίτηση στην κυπριακή δημοκρατία για την αποζημίωση ?Προσπαθω απο χθες και δεν μπορώ ούτε προφίλ να δημιουργήσω
Guest c
#3591 | 25-05-2024 13:18
Guest c
Προσοχή μήν υπογράψει κάποιος τήν αίτηση τής Κυπριακής Δημοκρατίας γιά αποζημίωση 8%.....
Είναι πάλι μεγάλη κομπίνα ...
ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!!!!!
Μήν υπογράφετε τίποτα....
Προχωρήστε κανονικά δικαστικά αφού όλα πάνε κατ'ευχήν!
Guest
#3592 | 25-05-2024 13:18
Guest
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ :ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ
Guest
#3593 | 25-05-2024 13:21
Guest
ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ ? ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΟ ΛΙΝΚ
Kpapatrian
#3594 | 25-05-2024 16:56
Kpapatrian
Προφανώς ψάχνουν για τα 980 φυσικά πρόσωπα που προσέφυγαν στην διαιτησία καθώς και κάποιες εταιρίες. Ελπίζω αυτή η αρνητική απόφαση για την κυπριακή δημοκρατία να μην επηρεάσει και τις αποφάσεις εναντίων των τραπεζών
Guest c
#3595 | 26-05-2024 10:27
Guest c
Δέν έχει καμμία σχέση η απόφαση τού διαιτητικού δικαστηρίου μέ τις υποθέσεις μας οι οποίες αφορούν τήν αδικοπραξία στήν αρχή ,τόν δόλιο τρόπο τής πώλησης τών προϊόντων γιά νά σωθεί η ήδη πνιγμένη τράπεζα Κύπρου.
Αυτή πού δημιούργησε τό διάταγμα μιάς καί είχε ήδη πτωχεύσει καί ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ , όπως έχει ήδη αποφασίσει ο ΑΠ τόσο στό Α¹ τμήμα του όσο καί στό Ά²...
ΥΠΟΜΟΝΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ!
Όχι άλλες κινήσεις μέ αυτούς... Είναι επαγγελματίες @π@τεών@ς... Γεμάτη η χώρα τους μόνο μέ κομπίνες καί λαμογιές...
Καλημέρα σέ όλους!
Ενημερώστε μας σάς παρακαλώ εάν έχουμε καί άλλες υποθέσεις που σύντομα θά κατατεθούν στόν ΑΠ. Ευχαριστώ! θερμά!
kat.dermon
#3596 | 26-05-2024 17:36
kat.dermon
καλή Κυριακη σε ολους
Ενημέρωσαν ολοι οι δικηγόροι μας να μην δωσουμε τα στοιχεία μας στην Κυπριακή Δημοκρατία και να "αιτηθούμε "
αποζημίωση απο το Κυπριακο Δημοσιο .

Ετσι κι αλλιως εμεις εχουμε στραφει δικαστικα κατα της τράπεζας Κυπρου και οχι κατα του Κυπριακου δημοσιου.
Ας μην περιπλέξουμε τα πράγματα περισσότερο .
Ας μείνουμε "πιστοί " στην ελληνική Δικαιοσύνη και ας περιμένουμε την αμετάκλητη κρίση της .
Τον "φαγαμε " τον γαιδαρο τοσα χρόνια , μονο η ουρά εχει μείνει .
Μονο όσοι δεν εχουν προσφύγει πουθενά ουτε στην Ελλάδα ουτε στο Διεθνές Δικαστήριο , μπορούσαν να υποβάλλουν την αιτηση για την αποζημίωση απο το Κυπριακο δημόσιο .
Ολοι οι αλλοι δεν πρεπει να την πατήσουμε με τους επαγγελματίες απ....νες .
Ελπιζω να ζητησατε ηδη νομικη συμβουλή και να μην στείλατε τα στοιχεία σας .
Καλη επιτυχία στις υποθέσεις μας (ΜΑΕΚ ) που δικάζονται αύριο Δευτέρα 27-5-2024 στο Α1 τμήμα του Αρειου Πάγου .
Κατερίνα Δερμόν
Guest c
#3597 | 26-05-2024 17:46
Guest c
Καλή μας επιτυχία!!!
Πόσες υποθέσεις δικάζονται;
Όλες στό Α¹ τμήμα δικάζονται ;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
#3598 | 26-05-2024 20:18
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΩΜΟΙ ΨΥΧΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ
Guest
#3599 | 27-05-2024 08:23
Guest
Καλημέρα, σε όλους . Η υπόθεση μας , στα ελληνικά δικαστήρια εξελίσσεται -παρά το χρονοβόρο τρόπο απονομής της δικαιοσύνης-, θετικά , κατά κοινή ομολογία και αυτό είναι γεγονός!! Συνεπώς, ψυχραιμία και λίγη ακόμα υπομονή, όπως λέει και η πάντοτε ενημερωμένη φίλη μας Κατερίνα.
Καλή επιτυχία στις εκδικαζόμενες υποθέσεις σήμερα και γενικότερα!
Guest
#3600 | 27-05-2024 13:38
Guest
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! ΠΟΣΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ?
Guest c
#3601 | 27-05-2024 18:31
Guest c
Καλή μας επιτυχία!!!
Πόσες υποθέσεις δικάζονται σήμερα ;
Όλες στό Α¹ τμήμα δικάζονται ;
Guest
#3602 | 03-06-2024 15:07
Guest
Ναι. Πεντε
Guest
#3603 | 08-06-2024 20:54
Guest
https://24h.com.cy/trapezes-pou-klevoun-kalyteri-stin-klepsia-i-trapeza-kyprou/
Guest
#3604 | 10-06-2024 10:46
Guest
Απαράδεκτη κατάσταση. Εμπαιγνός.
Guest
#3605 | 10-06-2024 14:51
Guest
Ακόμα καμία ενημέρωση από το Kyros σε σχέση με τη διαιτησία
Guest
#3606 | 10-06-2024 14:53
Guest
Εδώ βλέπω ότι το γραφείο Eurolegal έκανε σχετική ανάρτηση
https://www.eurolegal.eu/index.php/el/nea/teleutaia-nea/717-exelixis-stin-ypothesi-ton-m-a-e-k-tis-trapezas-kyprou
Guest
#3607 | 10-06-2024 16:50
Guest
ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ? Η ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ?
Costantino
#3608 | 11-06-2024 14:48
Costantino
Με επιστολή της G&E στις 23/5 μας ενημέρωσαν ότι απερρίφθη η διαιτησία χωρίς δυνατότητα περεταίρω ενέργειας!
Guest
#3609 | 11-06-2024 14:57
Guest
Γνωρίζει κανείς την φορολογική αντιμετώπιση των χρημάτων που εισπράξαμε με την 3505/23 αποφαση του Εφετείου?
1. Αποζημίωση
2. Τόκοι
3. Χρόνος δήλωσης. (Τη χρονια της είσπραξης ή μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου)?
Guest
#3610 | 11-06-2024 19:12
Guest
Απ' ότι ξέρω, ο λογιστής τα δηλώνει σε ειδικό πεδίο στη δήλωση και δεν φορολογούνται, αφού είναι από δικαστική απόφαση και όχι εισόδημα. Λογικά αυτά δηλώνονται στο επόμενο έτος της είσπραξης
Guest
#3611 | 11-06-2024 19:14
Guest
Constantino: ναι σε επίπεδο διαιτησίας απορρίφθηκε, πάει αυτό. Απ' ότι φαίνεται η μόνη λύση είναι τα ελληνικά δικαστήρια, ακόμα και τώρα
Guest
#3612 | 12-06-2024 17:36
Guest
ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ! βΕΒΑΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΕΠΙΔΙΚΙΑΣ Η ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ . Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝ .
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΤΟ 2023 . (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2024 ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ )
Guest
#3613 | 16-06-2024 14:20
Guest
Το ρεζουμέ, αν κατάλαβα καλά, είναι ότι όσοι δεν είχαν κάνει αγωγή μπορούν να κάνουν και τώρα με άλλη νομική βάση, οπότε και άλλη προθεσμία παραγραφής. Και μπορεί να γίνει δεκτή από τα δικαστήρια, μπορεί όχι, αλλά τουλάχιστον δεν θα είναι αυτή η παπάτζα με τη διαιτησία. Φάγαμε χρόνια να περιμένουμε, χρόνια, για το αμετάκλητο τίποτε.
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
#3614 | 22-06-2024 13:27
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 15 ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΕΚ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ 55 ΕΤΩΝ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 15 ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ, ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ??...ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΦΤΑΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ !!!!!!!
stelios1942
#3615 | 23-06-2024 13:23
stelios1942
Νέα απόφαση 2238/2024 του εφετείου Αθηνών που δικαιώνει 25 κατόχους ΜΑΕΚ.
Guest
#3616 | 25-06-2024 08:28
Guest
Καλημέρα , πολύ ευχάριστη είδηση για την αρχή της εβδομάδας, ευχαριστούμε τον κ. stelio 1942 και βέβαια όποτε υπάρξει η δυνατότητα θα ήταν ευχής έργο η δημοσίευση-ανάρτηση της , όπως και με άλλες αντίστοιχες, στην ιστοσελίδα μας. Καλή δύναμη σε όλους μας!!
Kpapatrian
#3617 | 26-06-2024 12:53
Kpapatrian
Πιστεύω ότι σε λίγο θα έρχονται βροχή η θετικές αποφάσεις στα εφετεία και στον Αρειο Πάγο. Ηδη κάποιους τους πλησιάζουν οι δικηγόροι για συμβιβασμό.
Guest
#3618 | 28-06-2024 14:37
Guest
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ Η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ !!
Guest
#3619 | 28-06-2024 14:41
Guest
Kpapatrian : ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ? ΓΙΑ ΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΤΗΣ
2011 -2024
Guest
#3620 | 01-07-2024 15:06
Guest
Η όλη φάση μυρίζει παπάτζα. Μόνο δικαστικά βγαίνει άκρη.. Κι απ'ότι φαίνεται η τράπεζα εξαντλεί κάθε μέσο, σέρνοντας όλες τις υποθέσεις στον Άρειο Πάγο
Guest
#3621 | 02-07-2024 15:06
Guest
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ
Guest
#3622 | 05-07-2024 15:46
Guest
ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΡΙΝ ΤΟ 2025 !
Kpapatrian
#3623 | 06-07-2024 15:47
Kpapatrian
Πολλοί θέλουν να αγοράσουν το 15% της τράπεζας Κύπρου https://sofokleous10.gr/2024/07/05/%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1/
Guest
#3624 | 08-07-2024 19:41
Guest
ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑ