Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Απόφαση σήμερα για το αίτημα Βγενόπουλου - Μπουλούτα

Απόφαση σήμερα για το αίτημα Βγενόπουλου - Μπουλούτα

Ικανοποίησε το Δικαστήριο Λεμεσού το αίτημα του συνηγόρου των παραπονούμενων που εκπροσωπεί και στρέφονται κατά του τέως Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Αθανάσιου Ορφανίδη, και των Ανδρέα Βγενόπουλου και Ευθύμιου Μπουλούτα, για το θέμα των αξιογράφων. Το Δικαστήριο έδωσε χρόνο προετοιμασίας στον δικηγόρο κ. Κώστα Μελά ως την 21η Μαίου να ετοιμάσει την αγόρευσή του δικαιολογώντας γιατί το Δικαστήριο πρέπει νομότυπα να κλητεύσει τα συγκεκριμένα πρόσωπα ενώπιόν του.

Το Δικαστήριο παρέπεμψε να εξετάσει αργότερα το αίτημα που διαβίβασαν οι συνήγοροι των  Βγενόπουλου και Μπουλούτα, στο Δικαστήριο, να εκπροσωπούνται από τους ίδιους τους δικηγόρους τους και να μην χρειάζεται η παρουσία των ιδίων.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κ. Ορφανίδη, δεν διαβίβασε παρόμοιο αίτημα αλλά ανέφερε στην προηγούμενη δικάσιμο, ότι η μη παρουσία του πελάτη του δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως ασέβεια προς το Δικαστήριο. Υπέδειξε μάλιστα ότι ο Αθανάσιος Ορφανίδης, αν και μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, είναι έτοιμος να έρθει στην Κύπρο και να τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, με προτίμηση τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν θα του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.