Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


BOC: Παραμένει ο Χούρικαν -Απόρθητο φρούριο τα κεντρικά γραφεία (UPD)

BOC: Παραμένει ο Χούρικαν -Απόρθητο φρούριο τα κεντρικά γραφεία (UPD)
    Ο Τζον Πάτρικ Χούρικαν παραμένει CEO της Τράπεζας Κύπρου για άλλα 2 χρόνια-Υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας η εκδήλωση των κατόχων αξιογράφων -Έχουν επιστρατευθεί πέραν των 100 αστυνομικών, πυροτεχνουργοί, ασθενοφόρο και πυροσβεστικά οχήματα για την ασφάλεια της Τράπεζας ενόψει ΓΣ

ΕΙΔΗΣΗ 09:40

Την επέκταση του διορισμού του Τζον Πάτρικ Χούρικαν στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Τράπεζας Κύπρου, με ισχύ από το Φεβρουάριο του 2016 ανακοίνωσε η τράπεζα.

«To Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ σε χθεσινή του συνεδρία αποφάσισε να επεκτείνει τον διορισμό του κ. John Patrick Hourican στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του Συγκροτήματος», αναφέρει ανακοίνωση της Τράπεζας στο Χρηματιστήριο.

Ο κ. Hourican, αναφέρεται, θα υπογράψει ένα νέο διετές συμβόλαιο, με ισχύ από 1 Φεβρουαρίου 2016.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Hourican για την υπηρεσία και τη συνεισφορά του στο Συγκρότημα τα τελευταία δύο χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία για τη νέα του θητεία στο Συγκρότημα.

ΕΙΔΗΣΗ  09:35 Υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας η εκδήλωση των κατόχων αξιογράφων

Ισχυρή αστυνομική δύναμη με εξοπλισμό εκστρατείας βρίσκεται έξω από τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου, εντός των οποίων πραγματοποιείται η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων.

Στο δρόμο έξω από τα γραφεία πραγματοποιούν εκδήλωση διαμαρτυρίας ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, ενώ η Αστυνομία απέκοψε το δρόμο μη επιτρέποντας την είσοδο στην Τράπεζα σε όσους δεν βρίσκονται στη λίστα των μετόχων.

Επιπλέον, η Αστυνομία μετέφερε ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους που ερευνούν τον ιδιόκτητο χώρο γύρω από το κτήριο.

ΕΙΔΗΣΗ 09:30

Με απόρθητο φρούριο μοιάζουν τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου, όπου σε λίγη ώρα αρχίζει η Ετήσια Γενική Συνέλευση.

>>>> Κέρδη €73 εκατ. ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου

Για την ασφάλεια της τράπεζας έχουν επιστρατευθεί πέραν των 100 αστυνομικών, πυροτεχνουργοί, ασθενοφόρο και πυροσβεστικά οχήματα. Επιπλέον στο προαύλιο του κτιρίου έχουν εγκατασταθεί αψίδες εντοπισμού μετάλλων και μηχανήματα ελέγχου από τα οποία περνούν όλοι όσοι εισέρχονται στο κτίριο.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιόζεφ Άκερμαν αναμένεται να ανακοινώσει το όνομα του νέου Διευθύνοντα Συμβούλου της Τράπεζας σε αντικατάσταση του Τζον Πάτρικ Χούρικαν.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.