Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Ενώπιον δικαστηρίου σήμερα η πρώην ηγεσία της τράπεζας Κύπρου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας θα οδηγηθούν σήμερα οι κατηγορούμενοι στη ποινική υπόθεση για την επανα-ταξινόμηση των ομολόγων της Τράπεζας Κύπρου, με σκοπό την παραπομπή τους σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.
 
Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι Ανδρέας Ηλιάδης, Γιάννης Κυπρή, Χρίστης Χατζημιτσής, Νικόλας Καρυδάς, Χριστόδουλος Πατσαλίδης, Ελίζα Λειβαδιώτου και Δέσποινα Κυριακίδου.
 
Το κατηγορητήριο της υπόθεσης περιλαμβάνει 18 κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της συνωμοσίας για καταδολίευση, της πλαστογραφίας, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της χειραγώγησης της αγοράς, τα οποία διαπράχθηκαν την περίοδο 2010 – 2014.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.