Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Κινήσεις για μειώσεις εξόδων από Τράπεζα Κύπρου

Σε σταδιακή αποχώρηση συμβούλων (consultants) προσανατολίζεται η Τράπεζα Κύπρου για μείωση των λειτουργικών εξόδων ενώ θέτει σε εφαρμογή και άλλα μέτρα για τη μείωση του κόστους.
 
Σε μήνυμά του προς το προσωπικό, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Χριστάκης Πατσαλίδης αναφέρει ότι η τράπεζα έχει προβεί σε αξιολόγηση και έχει πάρει αποφάσεις, για τη σταδιακή αποχώρηση συμβούλων (consultants), σε συνάρτηση και με την εξυγίανση του χαρτοφυλακίου χορηγήσεων, την πορεία των πωλήσεων στο REMU, και σε σχέση με άλλους τομείς.

 

Για το πρόγραμμα ψηφιακής μεταμόρφωσης όχι μόνο μπορούμε να πετύχουμε μείωση του κόστους, αλλά επίσης να εξεύρουμε νέες ροές εισοδημάτων προσφέροντας νέες εμπειρίεςστους πελάτες μας. Αναφέρει ότι οι αυτοματοποιήσεις, οι πωλήσεις δανείων, οι απλοποιήσεις διαδικασιών, η πάταξη της γραφειοκρατίας, και οι πιο σύγχρονες μέθοδοι εργασίας, δημιουργούν ευκαιρίες για μείωση του εργατικού κόστους. Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι έχει συσταθεί ομάδα από στελέχη η οποία εξετάζει περαιτέρω πρωτοβουλίες για μείωση του λειτουργικού κόστους (που δεν έχει σχέση με το κόστος προσωπικού). «Πρόθεση μας είναι όπως σύντομα εντάξουμε όλο το προσωπικό στην προσπάθεια αυτή. Πρέπει όλοι μας να αποκτήσουμε κουλτούρα περιορισμού των δαπανών», αναφέρει.
 
Πηγή: philenews/insider

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.