Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


  • Αρχική
  • Τελευταία νέα
  • Ο Σύνδ. Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων αναμένει δίκαιη εξώδικη διευθέτηση του προβλήματος

Ο Σύνδ. Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων αναμένει δίκαιη εξώδικη διευθέτηση του προβλήματος

Ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων χαιρετίζει τη χθεσινή διαβεβαίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι «η κυβέρνηση θα εφαρμόσει την πρόθεση, που έχει καταγράψει για αποζημίωση του 75% του συνολικού ποσού, που έχουν κουρευτεί από τα ταμεία προνοίας».

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων αναφέρει ότι πολλές από τις καταθέσεις, τις οποίες οι τράπεζες υφάρπαξαν με δόλιο τρόπο από τα μέλη του και τις μετέτρεψαν σε αξιόγραφα, αποτελούσαν το προϊόν Ταμείων Προνοίας, το οποίο τα μέλη του είχαν κατατεθειμένα στις τράπεζες Κύπρου και Λαϊκής, για να βοηθήσουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους και για να ζήσουν αξιοπρεπώς τα τελευταία χρόνια της ζωής τους.

Όπως σημειώνει αναμένει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας -κατά την αναμενόμενη συνάντησή τους- να τους προτείνει μια δίκαιη λύση για εξώδικη διευθέτηση του προβλήματος που εδώ και τέσσερα χρόνια ταλανίζει τις 17.000 μέλη και τις οικογένειές τους. 

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.