Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


ΟΙ κάτοχοι αξιογράφων να ενημερώνουν τον Σύνδεσμό τους

Ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων καλεί τα μέλη του να τον ενημερώνουν, όταν ορίζεται ακρόαση της υπόθεσής τους, για να πληροφορεί σχετικά τα υπόλοιπα μέλη του, τα οποία πιθανόν να ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις δίκες.

Σε χθεσινή ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι έχει πληροφορηθεί ότι μέσα σ’ αυτό τον μήνα έχουν οριστεί μερικές ακροάσεις υποθέσεων μελών του που αφορούν τις δίκες αξιογράφων.

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, απαραίτητα στοιχεία που θα πρέπει να προσκομίσουν όσοι έχουν υποθέσεις στο δικαστήριο είναι: ονοματεπώνυμο μέλους, σε ποιο επαρχιακό δικαστήριο θα γίνει η ακρόαση, ημερομηνία και ώρα έναρξης της υπόθεσης και αν η υπόθεση αφορά αξιόγραφα της Λαϊκής ή της Τράπεζας Κύπρου.

Τέλος, ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων παρακαλεί τα μέλη του να αποστέλλουν τα στοιχεία αυτά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , για να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.