Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


«Πάρτι» εκατομμυρίων στην Λαϊκή και στην Κύπρου

«Πάρτι» εκατομμυρίων στην Λαϊκή και στην Κύπρου

Στη δημοσιότητα οι λίστες με τα ονόματα των Διευθύνων Συμβούλων των δυο τραπεζών Κύπρου, και Λαϊκής. Σύμφωνα με το κυπριακή ιστοσελίδα 24h.com, στις λίστες αναφέρονται 33 πρόσωπα και τα δάνεια που πήραν.

Πρώτος στην λίστα της Τράπεζας Κύπρου είναι ο κ. Αριστοδήμου ο όποιος έχει μη εξυπηρετούμενο ποσό ύψους 112,525 εκατομμυρίων. Οι εξασφαλίσεις του ανέρχονται στο ποσό των 247,345 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι τις 30-06-2012. Σήμερα όμως ποια είναι η πραγματική αξία των εξασφαλίσεων του αφού αφορούν ακίνητη ιδιοκτησία; Ο κ. Αριστοδημου διατέλεσε και Πρόεδρος του διοικητικών Σύμβουλων της Τράπεζας Κύπρου.

Δευτερος ο κ. Δ.Π. Ιωάννου ο όποιος έχει πάρει δάνειο ύψους 5,363 εκατομμυρίων και έχει μη εξυπηρετούμενο ποσό ύψους 1,986 εκ. ευρώ.

Πλάτωνας Λανίτης 257,631 εκ. ευρώ δάνειο και έχει μη εξυπηρετούμενα ποσά ύψους 246 εκ. ευρώ.

Στην Λαϊκή Τράπεζα η λίστα των συμβούλων που πήραν δάνεια είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Τράπεζας Κύπρου. Ο αριθμός αγγίζει τους 22. Μάλιστα μέσα από αυτή φαίνονται και άτομα τα όποια από την μια μέρα στην άλλη πήραν τεράστια ποσά με ελάχιστες εξασφαλίσεις και με τα περισσότερα να είναι «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ».

Πλάτωνας Λανίτης 257,631 εκ. ευρώ δάνειο και έχει μη εξυπηρετούμενα ποσά ύψους 246 εκ. ευρώ.

Καλλιόπη Τουμπουρη πηρέ δάνειο 13,752 εκ. ευρώ και μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει καμία δόση.

Και ακολουθούν και άλλοι όπως ο Ντίνος Μιτσίδης, η Ροδούλα Χατζηκυριάκου, ο Διόφαντος Χατζημιτσής, ο Δημήτρης Σπανοδήμος, οι όποιοι έχουν μεγάλα μη εξυπηρετούμενα ποσά δάνειων αρκετών εκατοντάδων ευρώ ενω ο Ευθύμιος Μπουλούτας με καθόλου εξυπηρέτηση του δάνειου του. Όλοι αυτοί, σύμβουλοι και μελή των 2 τραπεζών έχουν πάρει εκατομμύρια με τους περισσότερους να μην έχουν εξασφαλίσεις, και άλλους να μην εξυπηρετούν το ποσά των δάνειων τους.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι: Πως δίνονταν τέτοια μεγάλα ποσά σε δάνεια και ποιες με ποιες εξασφαλίσεις; Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, τι θα απογίνουν; Μήπως θα διαγραφούν;

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.