Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Πρωτοβουλία ΠτΔ για επίσπευση ενεργειών στο θέμα αξιογράφων

Πρωτοβουλία ΠτΔ για επίσπευση ενεργειών στο θέμα αξιογράφων

Aντιπροσωπεία του Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο

Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Φοίβος Μαυροβουνιώτης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επέδειξε «μεγάλο ενδιαφέρον για το πρόβλημα που μας απασχολεί. Πήρε ο ίδιος την πρωτοβουλία και την ευθύνη έτσι ώστε να επισπευτεί η διαδικασία της σύστασης του Δικαστηρίου Επιδιαιτησίας».

Πρόσθεσε ότι «το Δικαστήριο Επιδιαιτησίας θα αποφασίσει επί κάποιων δεδομένων, έτσι ώστε όλοι εκείνοι που θα αποδείξουν ότι έχουν εξαπατηθεί, να αποζημιωθούν με διάφορους τρόπους».

Είπε ακόμη ότι κατά τη συνάντηση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, πως η αποζημίωση θα αφορά ίσως και την έκδοση τραπεζικών ομολόγων διάρκειας περίπου πέντε χρόνων. Πρόσθεσε ότι ανάμεσα στις σκέψεις που υπάρχουν είναι και η πιθανή παραχώρηση ενός ποσού επιπρόσθετου των ομολόγων, έτσι ώστε να καλυφθεί το ποσό που θα αποφασίσει το Δικαστήριο Επιδιαιτησίας να δοθεί ως αποζημίωση.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.