Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Τα αξιόγραφα ήταν «υπεράνω του όποιου στόχου»

Τα αξιόγραφα ήταν «υπεράνω του όποιου στόχου»

«Θα παρακαλούσα επιτακτικά να σταματήσετε οποιαδήποτε ενασχόληση για το υπόλοιπο του χρόνου μέχρι τις 14/04 και να ασχοληθείτε αποκλειστικά μικροί και μεγάλη στην ιεραρχία, με την πώληση του αξιογράφου. Θεωρώ το θέμα σαν θέμα τιμής, αξιοπρέπειας και ικανότητας στο να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το στόχο των 100 εκ. ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά ανώτατο στέλεχος της Λαϊκής σε ηλεκτρονική αλληλογραφία του με ημερομηνία 9/4/2008, προς μεγάλο αριθμό εργαζομένων του ομίλου.

Σε άλλη εμπιστευτική αλληλογραφία προς όλες τις μονάδες της Λαϊκής Τράπεζας με ημερομηνία 10/06/2008, γινόταν ξεκάθαρο ότι η νέα έκδοση αξιογράφων αποτελεί «καλή ευκαιρία για απόσπαση πελατών από τον ανταγωνισμό» και ζητεί από τους υπάλληλους όπως «κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι προκειμένου να δοθούν κίνητρα στα υποκαταστήματα, στις 19/06/2008 η διεύθυνση γνωστοποιούσε τον διπλασιασμό της προμήθειας από 3% σε 6%. «Οι μονάδες που δεν θα καταφέρουν να καλύψουν το στόχο τους θα πιστωθούν μόνο με 3% πάνω στις πωλήσεις τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Διευκρινίζεται ότι οι υπάλληλοι δεν είχαν οποιοδήποτε προσωπικό και προπάντων οποιοδήποτε οικονομικό όφελος.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.