Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Τράπεζα Κύπρου: Στο σφυρί εμπορικό κτήριο για €5,4 εκ. (photo)

Πολυώροφο εμπορικό κτίριο, ημιτελές, με υπόγειο, ισόγειο, 1ο και 2ο όροφο συνολικής επιφάνειας 11.017 τ.μ. το οποίο βρίσκεται στη Νέα Ερυθραία Αττικής έβαλε στο σφυρί η Τράπεζα Κύπρου ζητώντας ως ελάχιστη τιμή πώλησης τα €5,4 εκ.

Όπως αναφέρει η Τράπεζα, το υπόγειο καλύπτει επιφάνεια 2.870 τ.μ., το ισόγειο 2.934 τ.μ., ο 1ος όροφος 2.609 τ.μ. και ο 2ο όροφος 2.604 τ.μ. Στο ακίνητο έχει ολοκληρωθεί ο φέρων οργανισμός με τις εξωτερικές επιχρώσεις και έχουν τοποθετηθεί τα εξωτερικά κουφώματα και πόρτες.

Το ακίνητο αναπτύσσεται σε οικόπεδο επιφάνειας 9.740,70.

Το ακίνητο βρίσκεται επί των οδών Σαμοθράκης και Γυμναστηρίου, στην θέση Μορτερό της Δημοτικής ενότητας Νέας Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς και βρίσκεται πολύ κοντά στον παράδρομο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Η ευρύτερη περιοχή έχει κυρίως χρήση κατοικίας.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.