Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Χαμόγελα στις κυπριακές τράπεζες

Ικανοποίηση υπάρχει στην Τράπεζα Κύπρου, την Ελληνική και τον Συνεργατισμό από τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των τεστ αντοχής εν αναμονή βεβαίως και της ανακοίνωσης των συνολικών αποτελεσμάτων που θα γίνει την Κυριακή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Συνεργατισμός πέρασε με άνεση το τεστ εκμεταλλευόμενος τις ψηλές προβλέψεις 2.3δις ευρώ που έκανε.


H Τράπεζα Κύπρου με ισχυρό ανάχωμα το 1δις της αύξησης κεφαλαίου και τον δείκτη πρωτοβάθμιων κεφαλαίων 15% επίσης δεν θα έχει περαιτέρω ανάγκες.
Στην Ελληνική, χαρακτηρίζουν τις ανάγκες αμελητέες με τους μεγάλους μετόχους να είναι έτοιμοι για πολλαπλάσια αύξηση του κεφαλαίου το 2015.
Η κυπριακές τράπεζες θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν και γι' αυτό και τις επόμενες ώρες θα στείλουν τις απόψεις τους στην ΕΚΤ.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.